اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

انتشارات امیرکبیر«قفس» را منتشر کرد

انتشارات امیرکبیر«قفس» را منتشر کرد
«قفس» نوشته یاسمن درستی با تصویرگری پروانه قسمتی را انتشارات امیرکبیر برای کودکان منتشر کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «قفس»، عنوان داستانی کودکانه و در عین حال فانتزی است. داستان این‌گونه آغاز می‌شود: «شب به نیمه رسیده بود. نقاش، آخرین میله‌های قفس را کشید. با دقت نگاه کرد. انگار می‌خواست مطمئن شود که هیچ راه فراری برای گربه و شیری که نقاشی کرده وجود ندارد. »

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

نقاش، قفسی با میله‌های آهنی می‌کشد که گربه و شیری در آن زندانی هستند. بعد هم در اتاق را قفل می‌کند و می‌رود تا استراحت کند. حالا گربه و شیر، باید راه نجاتی پیدا و خود را از قفس رها کنند.  

,

حالا چگونه گربه و شیر از قفس فرار می‌کنند و به بیشه می‌روند، خود حکایتی خواندنی است. داستان «قفس» این گونه به پایان می‌رسد: «نقاش، شیری را دید که از پنجره بیرون پرید. می‌خواست برود سمت پنجره که چشمش به کاغذهای کف اتاق افتاد. طرح‌هایی را که با زحمت کشیده بود، روی زمین پراکنده شده بودند. از فکر خیالی که دیده بود گذشت و شروع کرد به جمع کردن طرح‌هایش. چشمش به نقاشی شب گذشته افتاد که پاره شده واز شیر و گربه خبری نبود. فقط یک پا وجود داشت. پای یک شیر!»

,

نویسنده در این داستان به زبان غیرمستقیم از بچه‌ها خواسته تا مغرور نباشند و به یکدیگر کمک کنند. چراکه موفقیت‌شان درگرو این همیاری و همکاری است. در این داستان، شیر با همه قدرتش زمانی از قفس رها می‌شود که خودبزرگ‌بینی‌اش را کنار می‌گذارد و به حرف‌های گربه گوش می‌کند.

,

«قفس» نوشته یاسمن درستی با تصویرگری پروانه قسمتی را انتشارات امیرکبیر در هزار نسخه و به قیمت ۸۰۰۰ تومان برای کودکان منتشر کرده است.

,

 

,

منبع:مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه