اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

فرماندار کلاله:

پیکر دو جانباخته گلستانی حادثه سقوط هواپیما ATR شناسایی شد

پیکر دو جانباخته گلستانی حادثه سقوط هواپیما ATR شناسایی شد
فرماندار شهرستان کلاله با بیان این مطلب که پیکر دو مسافر کلاله ای پرواز ATR شرکت هواپیمایی آسمان در مسیر تهران به یاسوج شناسایی شده است، اظهار کرد: اجساد این دو مسافر توسط آزمایشات DNA مشخص شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما؛ "محمد حمیدی" فرماندار کلاله در جمع خبرنگاران از شناسایی پیکر دو مسافر گلستانی پرواز ATR هواپیمایی آسمان در مسیر تهران به یاسوج خبر داد و گفت: در سقوط هواپیمای مسافربری شرکت آسمان که در ۲۹ بهمن ۹۶ درمسیر تهران - یاسوج رخ داد، دو نفر از اهالی شهرستان کلاله از جمله جانباختگان این سانحه تلخ و ناگوار بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما,

وی افزود: با تلاش قابل تحسین دستگاه های امدادی کشور، پس از طی مراحل قانونی و انجام آزمایشات DNA، پیکر دو نفر از شهروندان کلاله ای به نام های 'ابوالقاسم فرهمند و عبدالحی مرادی' به ترتیب از روستاهای "سوار پایین" و "سوار بالا "از توابع بخش مرکزی این شهرستان شناسایی شده اند.

,

فرماندار کلاله در پاسخ به این سوال که آیا پیکر این دو گلستانی به استان گلستان تحویل داده شده است یا خیر، خاظر نشان کرد: پیکر این دو مسافر پس از انجام تشریفات قانونی به استان گلستان انتقال داده شده است.

,

گفتنی است، یک فروند هواپیمای ATR 72-212 (پرواز شماره 3704 هواپیمائی آسمان ) که از تهران عازم یاسوج بود بر فراز سمیرم سقوط کرد.

,

این هواپیما متعلق به شرکت هواپیمایی آسمان بود و ۶۰ مسافر و ۶ خدمه (دو مهماندار، دو نفر امنیت پرواز و دو نفر خلبان و کمک خلبان) داشت.

,

بر اساس این گزارش، این هواپیما پنجاه دقیقه بعد از پرواز از دید رادار محو شد و پس از برخورد با کوه دنا، تمام سرنشینان آن کشته شدند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه