اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

جزئیات اسکان تابستانی فرهنگیان

جزئیات اسکان تابستانی فرهنگیان
گودرز کریمی‌فر با بیان اینکه فعالیت پایگاه‌های تابستانی اخیرا و از هفته آخر خرداد شروع شده و تا ۱۵ شهریورماه ادامه خواهد داشت اظهار کرد: آموزش و پرورش این آمادگی را دارد با ۴۹۵ پایگاه پذیرش پذیرای مسافران باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  مدیرکل تعاون و پشتیبانی آموزش و پرورش جزئیات اسکان تابستانی فرهنگیان را تشریح کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


گودرز کریمی‌فر با بیان اینکه فعالیت پایگاه‌های تابستانی اخیرا و از هفته آخر خرداد شروع شده و تا ۱۵ شهریورماه ادامه خواهد داشت اظهار کرد: آموزش و پرورش این آمادگی را دارد با ۴۹۵ پایگاه پذیرش پذیرای مسافران باشد.

وی افزود: ۳۴۵ مرکز رفاهی یا خانه معلم در قالب ۱۴ هزار و ۵۰۰ تختخواب، ۵۰ پردیس دانشگاهی و ۳۰۰ اردوگاه تفریحی با سوئیت‌های مجهز و ۲۶۴۹ مدرسه ویژه و درجه یک در قالب ۲۳ هزار و ۹۶۰ کلاس ویژه و درجه یک برای اسکان تابستانی تدارک دیده شده است.

مدیر کل تعاون و پشتیبانی آموزش و پرورش با بیان اینکه در کنار مراکز رفاهی، ۲۰۷ تالار با ظرفیت ۶۳ هزار و ۸۰۰ صندلی و ۱۲۸ رستوران با ظرفیت ۲۳ هزار و ۳۰۰ صندلی با تعرفه خاص و تخفیف ویژه فرهنگیان، پذیرای مهمانان سفر‌های تابستانی هستند گفت: برای اسکان تابستانی بیش از ۷۶۵۸ نیروی انسانی خدمات ارائه می‌کنند و پیش بینی ما این است که بین دو میلیون و ۷۰۰ هزار تا سه میلیون نفر در قالب هفت میلیون و ۸۰۰ هزار نفر روز را پذیرش کنیم.

کریمی‌فر ادامه داد: در سال جاری افزایش سطح خدمات رسانی، تجهیز وسایل سرمایشی و بهسازی و زیبا سازی پایگاه‌های اسکان، اطلاع رسانی با نصب بنر‌های اسکان در مبادی شهرها، اتخاذ تدابیر امنیتی جهت حفظ و حراست از اموال مهمانان، راه اندازی کمیته‌های نظارت، ایمنی، بهداشت و فنی، برپایی نمایشگاه‌های بومی و سنتی در جوار پایگاه‌های پذیرش جهت آشنایی با سنن و آداب استان‌ها را مورد توجه قرار دادیم.

وی با اشاره به اینکه تعرفه‌های اسکان را نسبت به سال گذشته حتی یک ریال افزایش ندادیم گفت: هدف ما اعتلای منزلت اجتماعی فرهنگیان، ارتقای آرامش و تقویت و افزایش امیدزایی به جای امیدزدایی است و امسال همه مسافران همانند سال‌های گذشته تحت پوشش بیمه حوادث هستند.

مدیر کل تعاون و پشتیبانی آموزش و پرورش گفت: سامانه WWW.ESKAN.MEDU.IR فعال است و فرهنگیان و بازنشستگان می‌توانند به آن مراجعه و جهت ثبت نام اقدام کنند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

منبع: ایسنا

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه