logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دبیر کمیسیون کشاورزی مجلس:

وزیر جهاد کمبود شدید کود شیمیایی برای کشاورزان را پیگیری کند

وزیر جهاد کمبود شدید کود شیمیایی برای کشاورزان را پیگیری کند
دبیر اول کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: کمبود شدید کود شیمیایی در کشور سبب نارضایتی کشاورزان شده است و در این رابطه وزیر جهاد کشاورزی باید اقدام عاجلی برای رفع این مشکل انجام دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، علی محمد شاعری در گفت‌وگو با خبرنگار ما، با اشاره به کمبود شدید کود شیمیایی برای کشاورزان اظهار داشت: این مساله در کشور ایجاد مشکل کرده است و وزارت جهاد کشاورزی در این رابطه باید پاسخگو باشد.

وی افزود: در پی مشکلاتی که در اثر حمل و نقل کود شیمیایی ایجاد شده است کشاورزان کشور به ویژه در مناطق شمالی کشور با کمبود کود شیمایی مواجه شدند.

دبیر کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به اینکه اکنون فصل مصرف کود شیمیایی برای کشت بهاره است و به ویژه برای کشت برنج در این رابطه کشاورزان کشور با مشکل مواجه شده‌اند.

شاعری ادامه داد: بنابراین وزارت جهاد کشاورزی باید نسبت به تامین و توزیع منابع کود شیمیایی اقدام عاجل صورت دهد. و جلوی این نارضایتی کشاورزان را بگیرد.

وی بر همین اساس اضافه کرد: در صورت ادامه روند فعلی قطعا با کاهش تولید محصولات کشاورزی روبرو خواهیم بود.

دبیر کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تذکر کمیسیون متبوعش به وزیر جهاد کشاورزی در این خصوص گفت: ما طی این تذکر خواستار دستورات لازم از سوی وزارت جهاد کشاورزی شدیم تا با هماهنگی شبکه حمل و نقل هر چه سریعتر برای حل این مشکل اقدام ویژه‌ای صورت گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه