اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آقای بازیگر: پول خرید آمپول‌هایم را ندارم +عکس

آقای بازیگر: پول خرید آمپول‌هایم را ندارم +عکس
بازیگر نمایش "خسیس" گفت: پزشکان اصرار دارند که هر چه سریعتر این دوره نهایی از تزریق آمپول‌ها انجام شود اما متاسفانه نه خودم پول خرید این آمپول‌ها را دارم و نه اینکه بیمه هزینه های قبلی را پرداخت کرده تا بتوانم از آن طریق آمپول‌ها را تهیه کنم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از میزان، بازیگر نمایش "خسیس" گفت: پزشکان اصرار دارند که هر چه سریعتر این دوره نهایی از تزریق آمپول‌ها انجام شود، اما متاسفانه نه خودم پول خرید این آمپول‌ها را دارم و نه اینکه بیمه هزینه‌های قبلی را پرداخت کرده تا بتوانم از آن طریق آمپول‌ها را تهیه کنم.

حسین محب اهری بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون درخصوص آخرین مراحل درمان خود گفت: مراحل درمان بیماری‌ام تا به امروز به خوبی پیش رفته و همچنان ادامه دارد. البته به دلیل مشکل مالی برای خرید آمپول‌ها، آخرین دوره تزریق چند روزی عقب افتاده و همچنان نمی‌توانم آمپول‌ها را خودم تهیه کنم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
 
,
, , ,


وی در همین راستا ادامه داد: پزشکان اصرار دارند که هر چه سریعتر این دوره نهایی از تزریق آمپول‌ها انجام شود، اما متاسفانه نه خودم پول خرید این آمپول‌ها را دارم و نه اینکه بیمه هزینه‌های قبلی را پرداخت کرده تا بتوانم از آن طریق آمپول‌ها را تهیه کنم.

بازیگر سریال "دردسر‌های عظیم"با اشاره به اثربخشی تزریق آمپول‌های قبلی تاکید کرد: خوشبختانه بدنم نسبت به این تزریقات کاملاً واکنش مثبت داشته و حالم بسیار بهتر است و اگر دوره سوم آمپول‌ها نیز تزریق شود برای عمل پیوند مغز استخوان آماده خواهم شد. باید خدا را شکر کنم که تاکنون تاثیر درمان در من خیلی خوب پیش رفته است.

وی درباره بازگشت دوباره خود به عرصه بازیگری افزود: حالم این روز‌ها اینقدر خوب است که مشغول تمرین دوباره تئاتر به صورت همزمان هستم. نمایش "خسیس" نام اولین نمایشی است که امسال بار دیگر در سالن اصلی تئاتر شهر اجرا خواهد شد و در آن به ایفای نقش می‌پردازم. این نمایش از اواخر تیرماه روی صحنه می‌رود.

بازیگر نمایش "هملت"در همین راستا اضافه کرد: علاوه بر نمایش خسیس مشغول تمرین نمایش "رویای نیمه شب تابستان" به قلم شکسپیر هستم که کارگردانی آن را مریم کاظمی بر عهده دارد. این نمایش هم از مرداد ماه در سالن اصلی تئاتر شهر روی صحنه می‌رود. البته بازیگر جایگزینی هم برای من در نظر گرفته شده که اگر احیاناً از لحاظ جسمانی نتوانستم ادامه دهم وی نقشم را بازی کند.

محب اهری با اشاره به علاقه خود برای بازگشت به عرصه بازیگری تلویزیون و سینما خاطرنشان کرد: خیلی دلتنگ بازی در تلویزیون و سینما هستم. این مدت به دلیل بیماری نمی‌توانستم به کسی قول کار بدهم، اما اکنون آماده ام تا پیشنهادات را بررسی کرده و به بازیگری بازگردم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه