اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

گرانی‌های اخیر توجیه اقتصادی ندارد

گرانی‌های اخیر توجیه اقتصادی ندارد
رئیس اتاق اصناف ایران گفت: بسیاری از افزایش قیمت ها در بازار علت اقتصادی ندارد بلکه عامل اصلی این گرانی ها ناشی از تبلیغات روانی و شایعات است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی فاضلی رئیس اتاق اصناف ایران در مصاحبه با رادیو افزود: برای کاهش فشار اقتصادی به مردم باید جو روانی در جامعه به شکل صحیح مدیریت شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی همچنین اظهارداشت: نوسانات نرخ ارز در مقاطع مختلف منجر به افزایش قیمت ها می شود و شکی در این قضیه نیست.

,

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: کالاهای راهبردی، سبد خانوار و مواد اولیه به انضمام ملحقات و ملزمات با نرخ ارز رسمی چهار هزار و 200 تومانی خریداری می شود بنابراین نباید شاهد افزایش قیمت در این نوع کالاها بود.

وی در ادامه افزود: کارخانجات تولیدی با توجه به اختصاص ارز دولتی نباید افزایش قیمت را بدون تائید نهادهای ذیربط و دست اندرکاران مربوطه لحاظ کنند.

فاضلی بیان داشت: نرخ کالاهای اساسی بدون تغییر باقی مانده اما تولیدکنندگان داخلی قیمت برخی از کالاها و خدمات را بدون تائید نظر دستگاه های کنترلی و نظارتی افزایش داده اند که بدون شک قاطعانه با آنان برخورد خواهد شد.

وی یادآورشد: در حال حاضر افزایش نرخ ارز در کانال غیر رسمی بازار را تحت تاثیر قرار می دهد از اینرو ضرورت دارد بصورت جدی با این پدیده برخورد شود.

,
,
,
,
,
,
,

 

,

منبع:مشرق

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه