اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

معاون امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری:

رفتینگ (Rafting) در چهارمحال و بختیاری جانی دوباره می‌گیرد

رفتینگ (Rafting) در چهارمحال و بختیاری جانی دوباره می‌گیرد
معاون امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: پس از یک سال تعطیلی، قایق‌سواری بر روی آب‌های خروشان رودخانه زاینده رود فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ علی تشنیزی معاون امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری روز گذشته در جلسه بررسی مسائل و مشکلات باشگاه‌های قایقرانی استان که با حضور مدیران این باشگاه‌ها برگزار شد، اظهار کرد: قایق‌سواری بر روی آب‌های خروشان یا رفتینگ یکی از ورزش‌های ماجراجویانه‌ای است که در این استان رواج یافته بود و متأسفانه حدود یکسال گذشته این ورزش در رودخانه زاینده رود به دلیل برخی مسائل فرهنگی تعطیل و مجددا با حمایت اداره کل ورزش و جوانان استان فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.

وی افزود: استان چهارمحال و بختیاری به‌واسطه شرایط توپوگرافی، خاص و وجود رودخانه‌های خروشان یکی از بهترین استان‌های کشور برای انجام ورزش رفتینگ است.

تشنیزی با اشاره به اینکه مدیران باشگاه ورزشی باید به مسائل فرهنگی توجه ویژه داشته باشند، تصریح کرد: فعالیت باشگاه‌های قایقرانی نیز از این امر نباید مستثنی باشد و باشگاه های مربوطه بایستی همواره مسائل اخلاقی، شرعی و قانونی را رعایت کنند.

علیرضا عموزاده مسئول امور باشگاه‌های ورزشی استان نیز با بیان اینکه تخلف یک باشگاه نباید به تمامی باشگاه‌ها تعمیم داده شود، گفت: نظارت بر فعالیت باشگاه‌های قایقرانی از سوی اداره‌کل ورزش و جوانان و هیأت قایقرانی استان اجرا و با باشگاه‌های متخلف برخورد قانونی خواهد شد.

وی یادآور شد: تمامی باشگاه های قایقرانی موظف به درج پلاک، شماره تماس، آرم و نام باشگاه هستند.

عموزاده در پایان خاطرنشان کرد: چنانچه باشگاه‌های مربوطه نسبت به اجرایی نمودن مصوبات جلسه اقدام کنند در اولین فرصت فعالیت آن‌ها آغاز خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه