اخبار داغ
  1. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  2. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  3. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  4. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  5. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  6. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  7. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  8. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  9. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  10. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  11. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  12. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  13. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  14. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  15. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  16. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  17. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  18. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  19. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  20. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»

نقوی حسینی در گفت و گو با دانا؛

تمام زیرساخت های الحدیده نابود شده است/ عربستان قطعا در باتلاق یمن غرق خواهد شد

تمام زیرساخت های الحدیده نابود شده است/ عربستان قطعا در باتلاق یمن غرق خواهد شد
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس گفت: رژیم آل سعود با حمله به مردم مظلوم یمن، تمام زیرساخت های شهر الحدیده را نابود کرده است.
[

سیدحسین نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت و گو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا با اشاره به تحولات اخیر کشور یمن اظهار داشت: چندین سال است که مردم مظلوم یمن گرفتار یک تجاوز آشکار از سوی آل سعود و حکومت عربستان شدند که طی این سال ها هزاران زن و کودک بی گناه در این جنگ نا برابر با خاک و خون یکسان شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی افزود: مردم غیر نظامی کوچه و خیابان بدون هیچ فعالیت نظامی مورد هدف قرار گرفتند و تمام زیرساخت های شهرهای یمن مثل آب و برق و گاز و تجهیزات درمانی نابود شده است به طوری که امروز یک فاجعه انسانی درانتظار مردم یمن است.

,

 

,

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به سکوت مجامع بین المللی در تجاوز رژیم آل سعود علیه یمن گفت: در چنین شرایطی نهادها و سازمان های بین المللی که گاهی برای اعدام یک قاچاقچی و گاهاً برای اعدام یک قاتل بیانیه صادر می کنند و مردم عامل شهادت ماموران نیروی انتظامی غیر مسلح و بی گناه را دیدند که در مقابل دیدیم که بالاترین مقامات آمریکایی به حمایت از قاتل پرداختند و جمهوری اسلامی را محکوم کردند.

,

 

,

نقوی حسینی بیان داشت: این کشورها که برای قاچاقچی ها و قاتل ها عکس العمل نشان می دهند، طی این سال ها با وجود اینکه هزاران هزار زن و دختر و کوچک و بزرگ در یمن به شهادت رسیدند هیچ عکس العملی نشان نمی دهند و این نشان دهنده این است که سازمان ها و مجامع بین المللی برای دفاع از بشریت و حمایت از صلح و آرامش فعالیت نمی کنند و این ها را فقط در شعار بیان می کنند، اما در عمل می بینیم که همین سازمان ملل و شورای امنیت و نهادهای بین المللی بجای اینکه از مردم مظلوم یمن دفاع کنند از حکومت ظالم عربستان حمایت می کنند، در واقع این نشان دهنده این است که این دستگاه ها فقط در خدمت استکبار هستند نه در اختیار بشریت.

,

 

,

وی با اشاره به اوضاع داخلی عربستان عنوان کرد: قطعا عربستان در باتلاق یمن غرق خواهد شد و ملت یمن این رژیم متجاوز آدم کش کودک کش را حتما در جای خودش خواهد نشاند.

,

 

,

نقوی حسینی در پاسخ به این سوال که "تا امروز برنده اصلی نبرد در یمن کدام جبهه بوده است؟" گفت: به ظاهر عربستان حملات خود را طرح ریزی و تجاوز می کند و آدم کشی و کودک کشی می کند، اما واقعیت این است که مردم یمن بودند که در این میدان سربلند بیرون آمدند.

,

 

,

نقوی حسینی در پایان گفت: عربستان فکر می کرد طی یکی دو ماه اول کل یمن را می تواند اشغال کند، اما پس از گذشت چندین سال در مقابله با مردم بی دفاع بی سلاح و بی گناه هیچ موفقتی بدست نیاورده هیچ بلکه هر روز به ناکامی هایش نزدیک تر می شود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه