اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری خبر داد؛

ذخیره‌سازی ۱۷۰ تن گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری

ذخیره‌سازی ۱۷۰ تن گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری از خرید حمایتی، انجماد و ذخیره سازی ۱۷۰ تن گوشت مرغ تولیدی استان در بهار امسال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سام مردانی معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز، از خرید حمایتی، انجماد و ذخیره سازی ۱۷۰ تن گوشت مرغ تولیدی استان در بهار امسال خبر داد و اظهار کرد: به‌منظور جلوگیری از نوسان قیمت گوشت مرغ در بازار و حمایت مستقیم دولت از محصولات تولیدی، این میزان گوشت در سردخانه‌های استان ذخیره‌سازی شد.

وی افزود: در صورت کمبود گوشت مرغ در بازار و یا افزایش قیمت، گوشت ذخیره‌سازی شده در کمترین زمان ممکن وارد چرخه مصرف می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به توزیع روزانه ۷۰ تن گوشت مرغ در استان اضافه کرد: در سه ماه نخست امسال ۳ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها انجام شده است.

مردانی تاکید کرد: هیچ محدودیتی از نظر تامین مرغ مصرفی در بازارهای استان وجود ندارد و هم اکنون ۲ میلیون و ۳۴۰ هزار قطعه مرغ و ۶۴ هزار جوجه بالای ۴۲ روز در سالن‌های پرورش مرغ استان وجود دارد.

قابل ذکراست، ظرفیت تولید سالانه مرغ گوشتی در ۲۴۰ واحد مرغداری فعال استان ۳۰ هزار تن است و تولید گوشت سفید در این خطه بیشتر از سرانه مصرف کشور گزارش شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه