logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مدیرکل انتقال خون استان اردبیل خبرداد؛

کاهش ضایعات خون در اردبیل به کمتر از ۲ درصد

کاهش ضایعات خون در اردبیل به کمتر از ۲ درصد
مدیرکل انتقال خون استان اردبیل گفت: در آینده نزدیک شاهد آغاز عملیات اجرایی ساختمان مرکز جامع خون و پایگاه فرآورده‌های نوین خونی در اردبیل خواهیم بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بابک رضازاده امروز در آئین معارفه رئیس پایگاه انتقال خون شهرستان خلخال از ایجاد مرکز جامع خون و پایگاه فرآورده‌های نوین خونی در اردبیل خبرداد و گفت: در آینده نزدیک شاهد آغاز عملیات اجرایی ساختمان مرکز جامع خون و پایگاه فرآورده‌های نوین خونی در اردبیل خواهیم بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان اینکه سال گذشته اهدای خون در اردبیل پنج درصد افزایش یافت، اظهار داشت: اردبیل از استان‌های برتر در حوزه اهدای خون در کشور است؛ شاخص اهدای خون در این استان  29.5  درصد در یک هزار نفر است در حالی که این آمار در کشور 25 درصد است.

,

رضا زاده افزود: در استان اردبیل علاوه بر تامین نیاز استان، بخشی از خون و فراورده‌های خونی به استان‌های دیگر کشور فرستاده  می‌شود که در کنار این امر ضایعات خون نیز در  این استان به کمتر از دو درصد کاهش یافته است.

,

مدیرکل انتقال خون استان اردبیل خاطر نشان کرد:  در حال حاضر 60 درصد از اهداکنندگان خون در  این استان اهداکننده مستمر هستند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه