اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

واکنش افتخاری به جدایی ابراهیمی

واکنش افتخاری به جدایی ابراهیمی
مدیر عامل باشگاه استقلال از عدم پاسخگویی امید ابراهیمی به تماس‌های تلفنی این باشگاه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا افتخاری درباره ماجرای حضور ابراهیمی در یک تیم قطری گفت: ما بازیکن را که به زور نمی‌توانیم بیاوریم و با او قرارداد ببندیم. ۲ هفته است که با او تماس می‌گیریم ولی او تلفن‌ها را جواب نمی‌دهد. از طریق خسرو حیدری به او پیغام دادیم ولی باز هم با ما تماس نگرفت. تا اینکه یکی دو روز پیش متوجه شدیم که به قطر رفته و مذاکراتی را انجام داده است. ابراهیمی برای استقلال زیاد زحمت کشیده است. انتهای فوتبالش است و می‌خواهد جایی برود که پول بیشتری بگیرد. البته او نیامد به ما بگوید چقدر می‌خواهد و نیامد حتی با ما مذاکره کند. شاید ما همان پول را به او می‌دادیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رضا افتخاری, ابراهیمی , خسرو حیدری, استقلال ,

او در پاسخ به این سوال که حتی استقلال حاضر بود یک میلیون دلار را به ابراهیمی بپردازد، گفت: نه. قطر چنین پولی به بازیکن ایرانی نمی‌دهد. چه کسی تا الان یک میلیون دلار گرفته است؟

,

او در پاسخ به این سوال که چه زمانی ملی‌پوشان استقلال به تمرینات اضافه می‌شوند، گفت: این بازیکنان ۱۴ روز مرخصی داشتند و از فردا باید به تمرین بیایند. اگر نیایند شفر گزارش می‌دهد و باشگاه بر اساس آیین‌نامه با آنها رفتار می‌کند.

,

افتخاری در واکنش به این سوال که آیا منتظری هر وقت بخواهد می‌تواند از این تیم جدا شود، عنوان کرد: ما هیچ بازیکنی را به زور نگه نمی‌داریم. من کاری به قرارداد ندارم. بازیکن باید دلش با تیم و هوادارانش باشد. دلش برای تیمش بسوزد. قرارداد چیز تشریفاتی است. بازیکن خودش باید بخواهد و به زور اگر او را نگه داریم، برای ما دیگر بازیکن نمی‌شود.

, منتظری ,

وی درباره جدایی مجید حسینی و حضورش در تیم ترکیه‌ای گفت: مجید حسینی فردا می آید با من صحبت کند. اصلا امکان ندارد با جدایی او موافقت کنیم. چون خودمان به او نیاز داریم. استقلال کمتر از تیم های دیگر پول نمی دهد. برخی از بازیکنان ما که در خارج هستند، کمتر از پولی که استقلال می دهد را می‌گیرند.

, مجید حسینی,

او درباره اردوی ترکیه گفت: قرار نبود امروز برویم. فردا راهی ترکیه می شویم.

,

افتخاری درباره جایگزین امید ابراهیمی، اظهار داشت: ما هم بیکار نمی‌نشینیم. تلاش می‌کنیم و بازیکنی نخواهد بماند، جایگزینش را جذب می‌کنیم تا بتواند خلا را پر کند. در حد همان بازیکن یا بهتر از آن بازیکن باید باشد.

,

وی درباره بحث حضور بازیکن خارجی در استقلال گفت: شرایط ارزی کشور به گونه‌ای است که نمی توانیم ریسک کنیم. معلوم نیست شرایط ارزی ماه بعد چگونه است. یکی از بحث‌های ما و شفر برای همین بود. تلاش ما برای حفظ همین تیم است. جپارف و تیام هم قرار است به ترکیه بیایند و آنجا توافق می‌کنیم.

,
منبع: سایت باشگاه استقلال
, منبع: سایت باشگاه استقلال]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه