logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

معاون اقتصادی استاندار قزوین:

احتکارکنندگان کالاهای اساسی در بازار مورد پیگرد قانونی قرار می‌گیرند

احتکارکنندگان کالاهای اساسی در بازار مورد پیگرد قانونی قرار می‌گیرند
معاون اقتصادی استاندار قزوین با یادآوری احتکار برخی از اقلام اساسی در بازار گفت: در شرایط فعلی نظارت بر بازار از اولویت‌های اصلی این ستاد بوده و تمام دستگاه‌های نظارتی باید بیش از پیش با رصد بازار از آشفتگی احتمالی آن جلوگیری کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ منوچهر حبیبی، معاون اقتصادی استاندار قزوین صبح امروز  در نشست ستاد تنظیم بازار استان قزوین اظهار کرد: باید تمام مسئولان پیش بینی‌های کافی برای تامین کالاهای اساسی را داشته باشند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی افزود: تمام مدیریت ذخیره سازی‌ها استانی بوده و هر استانی باید با توجه به ظرفیت خود کالاهای اساسی را ذخیره و در صورت نیاز به بازار عرضه کند. 

این مسئول با اشاره حساسیت موضوع ذخیره سازی کالاهای اساسی گفت: ذخیره سازی‌ها از امروز(شنبه) آغاز شود و باید دستگاه‌ها به صورت روزانه گزارش عملکرد ذخیره سازی خود را به دفتر اقتصادی استانداری اعلام کنند. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین ابراز کرد: هرکسی در بحث ذخیره سازی اقلام اساسی کوتاهی به خرج دهد به نحوی دشمن نظام جمهوری اسلامی بوده و از به سختی افتادن مردم خوشحال می‌شود و به طور حتم با مسئول خاطی برخورد خواهد شد. 

کالاهای اساسی باید برای 3ماه ذخیره سازی شود
وی با یادآوری احتکار برخی از اقلام اساسی در بازار گفت: در شرایط فعلی نظارت بر بازار از اولویت‌های اصلی این ستاد بوده و تمام دستگاه‌های نظارتی باید بیش از پیش با رصد بازار از آشفتگی احتمالی آن جلوگیری کنند. 

این مسئول افزود: با برنامه ریزی صحیح و مدیریت منسجم بین تمام دستگاه‌ها می‌توان این نوسانات موجود را به خوبی مدیریت کرده و پشت سر گذاشت. 

وی با اشاره به لزوم تشکیل ستاد تنظیم بازار استان در هفته گفت: تمام دستگاه‌ها باید به صورت منسجم از وضعیت کنونی بازار اطلاعات جامعی برای برنامه ریزی دقیق داشته باشند. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین گفت: قیمت مرغ به هیچ عنوان فراتر از75 هزار ریال نباید افزایش قیمت داشته باشد؛ زیرا بالاتر از این قیمت هیچ توجیهی نزد مردم نخواهد داشت و موجب به سختی افتادن اقشار کم درآمد برای تامین گوشت سفید می‌شود. 

وی در پایان تاکید کرد: ذخیره سازی سویا و جو برای استان قزوین از محل خریدهای خارجی است و باید این خریدها در اسرع وقت به داخل استان منتقل شوند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه