logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با دانا:

جلسه بدون "دستور جلسه" قانونی نیست/ ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی محرمانه ای ندارد که بدون دستور جلسه باشد/ آقایان به سوداگری بازار ارز و سکه بپردازند

جلسه بدون "دستور جلسه" قانونی نیست/ ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی محرمانه ای ندارد که بدون دستور جلسه باشد/ آقایان به سوداگری بازار ارز و سکه بپردازند
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: جلساتی که در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل می شود حتما باید دستور جلسه آن از قبل به اطلاع اعضا رسیده شود، اکر دولت این کار را نمی کند احتمالا موضوع محرمانه ای است که در جلسه می خواهند بررسی کنند ولی بنظر نمی رسد مسائل محرمانه در این ستاد بررسی شود.
[

احمد انارکی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  با اشاره به عدم وجود دستور جلسه در جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصاذی اظهارداشت: هر جلسه ای که بدون مصوبه و دستور جلسه باشد ماهیت قانونی ندارد و ابتر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی بر همین اساس اضافه کرد: تمام جلساتی که در دولت و مجلس تشکیل باید دستور جلسه آن از قبل به اعضا اطلاع داده شود مگر آنکه جلسه ای باشد که به دلیل مسائل امنیتی از ارسال دستور جلسه و مصوبه به اعضا جلوگیری شود ولی در غیر این صورت باید جلسات دارای دستور جلسه و مصوبه مشخص باشد.

,

 

,

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: جلساتی که در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل می شود حتما باید دستور جلسه آن از قبل به اطلاع اعضا رسیده شود، اگر دولت این کار را نمی کند احتمالا موضوع محرمانه ای است که در جلسه می خواهند بررسی کنند ولی بنظر نمی رسد مسائل محرمانه در این ستاد بررسی شود.

,

 

,

انارکی همچنین با بیان اینکه باید مسائل روز اقتصاد در این جلسه مطرح گردد گفت: دستور جلسه های این ستاد باید بر اساس مسائل و مشکلات اقتصادی روز باشد، مسائل و مشکلاتی را که امروز مردم با آن دست و پنجه نرم می کنند باید در راس امور این ستاد قرار گیرد.

,

 

,

وی اظهارداشت: نمی گوییم مسائلی که در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی مطرح می شود بجانیست ولی باید مسائلی از قبیل سوداگری در بازار های سکه، طلا، ارز، خودرو و... که مردم بیشتر با آنها درگیر شده اند بررسی شود و پاسخ سوالاتی که در ذهن مردم است داده شود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه