logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل مهندسی سواحل سازمان بنادر مطرح کرد

شناسایی 330 سازه غیرمجاز در مناطق ساحلی مازندران

شناسایی 330 سازه غیرمجاز در مناطق ساحلی مازندران
مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی کشور گفت: کل سازه‌های دریایی در سواحل کشور یک‌هزار و 155 مورد است که 330 مورد مربوط به استان مازندران است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، بیست و هفتمین نشست مشترک کارگروه تخصصی ساماندهی سواحل، بنادر و جزایر کار ویژه مرز شورای امنیت کشور، کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان مازندران و شورای حفظ حقوق بیت المال استان‌های شمالی با هدف بررسی میزان همکاری سازمان‌های دولتی، مراجع قضایی، نیروهای مسلح، شهرداری‌ها و دستگاه‌های مرتبط با سازمان بنادر و دریانوردی بعد از ظهر امروز در بندر نوشهر برگزار شد.

بر اساس این گزارش در این نشست در زمینه برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز، بررسی تحقق مصوبه کار ویژه مرز شورای امنیت مبنی بر ایجاد شعب تخصصی از سوی قوه قضاییه به منظور تسریع در رسیدگی به جرائم دریایی و جلوگیری از اطاله دادرسی و بررسی و کنترل اخذ مجوز ساخت و بهره برداری از سازه‌ها و تأسیسات دریایی از سازمان بنادر و دریانوردی توسط دستگاه‌های دولتی، نظامی، انتظامی، مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی، شهرداری‌ها و بخش خصوصی بحث و تبادل نظر شد.

توسعه پایدار مناطق ساحلی در گرو نگاه دریا محور

محمدرضا الهیار در این نشست با اشاره به لزوم تغییر دیدگاه نسبت به سواحل، اظهار کرد: مناطق ساحلی تحت تأثیر دریا هستند، لذا با نگاه دریا محور باید برای رفع مشکلات مناطق ساحلی و توسعه پایدار آن تلاش کرد.

وی افزود: برای توسعه پایدار مناطق ساحلی، شناخت دریا گام نخست است که خوشبختانه طی دو دهه گذشته اقدامات خوبی در این راستا انجام شده است.

معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در بحث مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی پیشرو است، خاطرنشان کرد: ارگان‌های ذیربط در بخش مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی باید با تشریک مساعی نسبت به رفع چالش‌های موجود در زمینه تخریب نوار ساحلی تلاش کنند.

عضو کارگروه ساماندهی سواحل ،بنادر و جزایر کشور، ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های ذیربط در بخش مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی را مهم‌ترین هدف این نشست برشمرد و تصریح کرد: اخذ تصمیمات و راهکارهای مناسب برای تسریع در فرآیند آزادسازی سواحل و جلوگیری از تخریب بیشتر سواحل در این نشست می‌تواند افق روشن‌تری را در راستای توسعه همه جانبه و پایدار سواحل پیش روی ما قرار دهد.

تأکید بر برخورد جدی با ساخت و سازهای غیرمجاز در مناطق ساحلی

محمد اسلامی استاندار مازندران نیز با اشاره به قوانین و مقررات موجود در این بخش ابراز امیدواری کرد با اقدامات عملی کمیته ساماندهی شاهد برخورد جدی با ساخت و سازهای غیر مجاز در مناطق ساحلی استان باشیم.

وی دسترسی آسان به دریا در مناطق ساحلی را مهم‌ترین دغدغه و مطالبه مردم برشمرد و خاطرنشان کرد: تحقق خواسته بحق مردم برای بهره‌مندی مطلوب از نعمت خدادادی دریا، نشان‌دهنده کارآمدی دولت خواهد بود.

رئیس کارگروه ساماندهی و مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی استان همچنین برلزوم تجهیز دستگاه‌های اجرایی به ماشین آلات و تأمین اعتبارات مورد نیاز برای مقابله جدی با ساخت و سازهای غیر مجاز در مناطق ساحلی تأکید کرد.

در بخش دیگری از این نشست نیز حمید خلیلی به ارائه گزارشی در خصوص ساخت و سازهای غیرمجاز در مناطق ساحلی شمال و جنوب کشور پرداخت و ادامه داد: کل سازه‌های دریایی در سواحل کشور یک‌هزار و 155 مورد است که 330 مورد مربوط به استان مازندران می‌باشد.

مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی گفت: 22 درصد از تصرفات صورت گرفته در سواحل استان مازندران مربوط به بخش دولتی و 78 درصد به اشخاص حقیقی تعلق دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,
,
,
,
, توسعه پایدار مناطق ساحلی در گرو نگاه دریا محور, توسعه پایدار مناطق ساحلی در گرو نگاه دریا محور,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, تأکید بر برخورد جدی با ساخت و سازهای غیرمجاز در مناطق ساحلی, تأکید بر برخورد جدی با ساخت و سازهای غیرمجاز در مناطق ساحلی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه