اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

نماینده شورای شهر در کمیسیون ماده ۷ مطرح کرد؛

فضای سبز میبد قربانی کوتاهی شهرداری

فضای سبز میبد قربانی کوتاهی شهرداری
نماینده شورای شهر در کمیسیون ماده 7 گفت: کوتاهی شهرداری میبد در تشکیل کمیسیون ماده 7 سبب قطع بی رویه درختان و از بین رفتن فضای سبز شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا آزادمنش نماینده شورای شهر در کمیسیون ماده 7 شهرداری در گفت و گو با خبرنگار یزدرسا در خصوص این کمیسیون و عوارض قطع اشجار و پرداخت غرامت آن بیان داشت: با توجه به میزان درآمد شهرداری از عوارض قطع اشجار و غرامت ها در سال گذشته سوالی که در ذهن ایجاد می شود این است که با وجود قطع درختان بی شمار در سطح شهرستان باید هزینه ای بیش از 4 میلیون و 900 هزار تومان در ردیف شهرداری منظور شده و شهرداری مبلغ بیشتری جریمه را از متخلفین اخذ کرده باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

وی افزود: متاسفانه چند سالی است که بحث کمیسیون ماده 7 که به این مسایل رسیدگی می کند در شهرستان اهمیت داده نشده و با توجه به اینکه نماینده شورای شهر در این کمیسیون معین شده و چند ماهی نیز برای تشکیل این کمیسیون در شهرداری پیگیری لازم صورت گرفته ولی شهرداری هنوز این کمیسیون را تشکیل نداده است و این امر سبب شده بسیاری از باغات و فضای سبزی که در گذشته در میبد مشاهده می شد، دیگر دیده نشود که این امر از طرق مختلف نظیر عکس های هوایی و نقشه های موجود قابل اثبات می باشد.

,

آزادمنش توضیح داد: متاسفانه برخی افراد جهت ساخت و ساز درختان باغات را قطع کرده واز طریق کمیسیون ماده 5 تغییر کاربری گرفته و یا از طریق کمیسیون ماده 100 با پرداخت جریمه به شهرداری آنهم نه جریمه قطع اشجار بلکه بابت تخلفات دیگر عدم خلافی را دریافت می کنند. نبود کمیسیون ماده 7 در شهرداری میبد سبب شده با توجه به قطع درخت بسیاری در شهر جریمه دریافت شده در سال گذشته فقط 4 میلیون 900 هزار تومان باشد، در صورتیکه جریمه قطع درخت معمولی با قط تنه متوسط بیش از 500 هزار تومان می باشد که اگر این جریمه ها پرداخت نشود دیگر به جای درختان قطع شده درختی کاشته نمی شود.

,

وی در پایان تصریح داشت: با توجه به آلودگی های زیست محیطی، صنایع و وسایط نقلیه مردم با رعایت قوانین ساخت و ساز از قطع بی رویه درختان و نابودی فضای سبز جلوگیری کرده تا ریه های تنفسی میبد قربانی این سهل انگاری ها نشود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه