logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

داورزنی: سقف آرزوهایمان را در بدمینتون بالا ببریم

داورزنی: سقف آرزوهایمان را در بدمینتون بالا ببریم
معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش گفت: ما باید سقف پروازمان را بالاتر ببریم و انتظار من از این رشته بیشتر این است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا داورزنی در پایان مجمع انتخاباتی فدراسیون بدمینتون گفت: این که ما مطرح می‌کنیم کشور‌های شرق آسیا ظرفیت و امکاناتش در سطج جهان است و از ما جلوتر هستند را من قبول ندارم. به عنوان عضوی از خانواده ورزش که کارکردم این اعتقاد را دارم در هر رشته‌ای با برنامه حرکت کنیم می‌توانیم در آسیا حرف اول را بزنیم و در زمره ۱۰ کشور برتر جهان باشیم. البته کار ساده‌ای نیست، اما اینکه بخواهیم تسلیم باشیم و بگوییم اینکه شرق اسیا از ما جلوتر است این نظر را نمی‌پسندم، چون برادران دیگر در رشته‌های دیگر مانند ووشو تکواندو ثابت کردند می‌توان به قله آسیا رسید و با برنامه کار کردند. در جلسات با دوستان هم گفتیم ما از بدمینتون انتظار داریم و آرمانی در ذهن داریم که به عنوان یک ایرانی فکر می‌کنم می‌شود به آن رسید. راهکارش این است همه با هم کمک کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

او ادامه داد: زحمات کشیده شده را نادیده نمی‌گیرم، اما سقف پروازمان را بالاتر ببریم و به سمت قله‌های وسیع‌تر حرکت کنیم. باید براساس پروسه ۸ساله به سمتی حرکت کنیم که در زمره کشور‌های برتر آسیا باشیم و این شدنی است. ظرفیت استعداد‌های ما به گونه‌ای است که می‌توان به این سطح رسید. در رشته‌های مختلف ورزشکاران دارند ثابت می‌کنند علی‌رغم تحریم‌ها و محدودیت‌ها جزو برترین‌ها در جهان هستند. بپذیرید اگر برنامه و استراتژی برای حرکت به سمت قله افتخار در بدمینتون داشته باشیم می‌توانیم به آن برسیم.

,

داورزنی با اشاره به وجود مشکلات مالی گفت: کار بدون چالش نمی‌شود و اگر همه چیز مهیا بود همه می‌توانستند به آن برسند. اینکه ما جزو ۱۲ یا ۱۶ کشور اول آسیا باشیم خوب است، اما باید هدفمان اول آسیا باشد. اگر به خودمان تلقین کنیم تا شرق آسیا است، هیچوقت نمی‌توانیم بهترین تیم آسیا باشیم. هر از چند گاهی یک ستاره ظهور می‌کند و بعد آن هم تمام می‌شود، چون استراتژی و برنامه‌ای نیست. باور دارم می‌توانیم موفق شویم البته سخت است و نیاز به برنامه دارد. نباید همه چیز را در خانه بدمینتون در خیابان حجاب دید بلکه باید از تمام ظرفیت‌ها در سراسر ایران و از تجربیات کسانی که المپیک و مسابقات جهانی را تجربه کرده اند، استفاده کرد. اینکه بگوییم ۱۲ یا ۱۴ تیم اول آسیا هستیم خیلی شایسته ایران نیست. البته گلایه‌ای نداشته باشید ما منکر زحمات نمی‌شویم، اما انتظار خودم را می‌گویم، چون رشته‌های دیگر ثابت کردند که می‌توان به سطوح بالا آسیا و جهان رسید.

,

منبع: ایسنا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه