logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نماینده مردم تهران در گفت‌وگو با دانا:

از طرح سوال از رئیس جمهور بی اطلاع بودم/ می خواستم طرح را امضا کنم ولی گفتند وقتش گذشته است/ در دوره های پیش هم سوال از رئیس جمهور را امضا کرده ام

از طرح سوال از رئیس جمهور بی اطلاع بودم/ می خواستم طرح را امضا کنم ولی گفتند وقتش گذشته است/ در دوره های پیش هم سوال از رئیس جمهور را امضا کرده ام
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: در خصوص طرح سوال از رئیس جمهور نیز از 290 نماینده حاضر در مجلس تنها 82 نفر از نمایندگان طرح سوال از رئیس جمهور را امضا کرده اند و بخش کثیری از مجلس در این طرح سوال به دلیل عدم اطلاع از این طرح امضا نکرده اند؛ به قدری فراوانی و کثرت جمع آوری امضا برای طرح ها و استیضاح ها زیاد است که عمدتا نمایندگان از این موضوع بی خبر هستند.
[

محمدرضا نجفی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص دلیل امضا نکردن طرح سوال از رئیس جمهور از سوی تمام نمایندگان تهران اظهارداشت: فرآیند جمع آوری امضاها در مجلس اغلب اوقات به این گونه است که نماینده ای که درخواست طرح سوال دارد امضاهای لازم برای استیضاح و یا طرح سوال را تنها با افرادی که قرابت بیشتری دارند مطرح می کنند و سایر نمایندگان از موضوع سوال یا استیضاح بی خبر می مانند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی بر همین اساس اضافه کرد: در خصوص طرح سوال از رئیس جمهور نیز از 290 نماینده حاضر در مجلس تنها 82 نفر از نمایندگان طرح سوال از رئیس جمهور را امضا کرده اند و بخش کثیری از مجلس در این طرح سوال به دلیل عدم اطلاع این طرح امضا نکرده اند؛ به قدری فراوانی و کثرت جمع آوری امضا برای طرح ها و استیضاح ها زیاد است که عمدتا نمایندگان از این موضوع بی خبر هستند.

,

 

,

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با ابراز بی اطلاعی از طرح سوال از رئیس جمهور در مجلس گفت: بنده نیز همانند سایر نمایندگانی که از این موضوع بی اطلاع بودم بعد از اعلام وصول طرح در مجلس از این موضوع مطلع شدم و همان موقع به آقای ذوالنور که صاحب طرح بودند مراجعه نمودم و ایشان گفتند به دلیل اینکه طرح اعلام وصول شده نمی توانیم به امضاها اضافه کنیم وگرنه بنده همان موقع که مطلع شدم خواستم طرح سوال از رئیس جمهور را امضا کنم.

,

 

,

نجفی در ادامه خاطر نشان کرد: بنده دفعات قبل که طرح سوال از رئیس جمهور در مجلس مطرح شد جزء امضا کنندگان طرح سوال از رئیس جمهور بودم ولی درباره این طرح اخیر به دلیل بی اطلاعی از طرح سوال از رئیس جمهور نتوانستم طرح را امضا کنم.

,

 

,

وی ادامه داد: بنده اساسا صرف نظر از اینکه پشت تمام این اقدامات انگیزه های سیاسی وجود دارد، معتقدم سوال از مسئولین در حوزه مسئولیتشان به هیچ وجه نباید تبدیل به تابو شود، اگر طرفین سوال به الزامات سوال و قوانین آن احترام بگذراند سوال و استیضاح در جهت رشد و تعالی جامعه خواهد بود و مثمر ثمر نیز خواهد بود.

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه