logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تامین ارز مورد نیاز از بازار ثانویه

ثبت سفارش گوشی تلفن همراه از سر گرفته شد

ثبت سفارش گوشی تلفن همراه از سر گرفته شد
از امروز امکان ثبت سفارش واردات گوشی تلفن همراه دوباره فراهم شده اما ثبت سفارش‌ کنندگان باید ارز مورد نیاز خود را از بازار ثانویه تامین کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در روزهای گذشته فرایند ثبت سفارش واردات گوشی تلفن همراه متوقف شد اما امروز مجددا ثبت سفارش واردات این کالا آغاز شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

طبق تصمیم اتخاذ شده، این کالا به گروه سوم منتقل شده و در صورت تمایل واردکنندگان این کالا می‌توانند ارز مورد نیاز خود را از بازار ثانویه تامین کنند.

,

پیش از این وزارت ارتباطات قصد داشت گوشی تلفن همراه را به دو بخش زیر ۳۰۰ دلار و بالای ۳۰۰ دلار تقسیم کند تا ارز گوشی‌های زیر ۳۰۰ دلار را در گروه دوم و ارز گوشی‌های بالای ۳۰۰ دلار در گروه سوم تامین شود.

,

بر این اساس، وزارت صنعت، معدن و تجارت به دلیل ابهامات، ثبت سفارش را متوقف کرد یا ثبت سفارش‌های انجام شده را تایید نکرد.

,

به گزارش فارس، فعالان بازار گوشی تلفن همراه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، نرخ 10 هزار تومانی فعلی بازار ثانویه را برای واردات گوشی تلفن همراه نامناسب و بسیار بالا دانستند تا جایی اگر امکان ثبت سفارش هم فراهم شود، کسی تمایل به دریافت ارز با چنین نرخ‌هایی ندارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه