اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

نشست احداث میدان جدید در فریدونکنار؛

از ساخت میدان ۴ هزار متری در فریدونکنار تا درخواست مالی فرماندار از خبرنگاران!

از ساخت میدان ۴ هزار متری در فریدونکنار تا درخواست مالی فرماندار از خبرنگاران!
باتوجه به اینکه فریدونکنار دارای پروژه‌های نیمه کاره زیادی در بخش‌های مختلف است و آقای فرماندار باید فکری به حال آن پروژه‌ها کند؛ آغاز یک پروژه جدید در این شهر چندان ضروری به نظر نمی‌رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، جلسه‌ هم‌اندیشی برای احداث میدان جدید در رو به روی بندر فریدونکنار یکشنبه‌شب با حضور مهدی نصیری فرماندار، محمدتقی انزان‌پور مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران، مولایی معاون عمرانی و برنامه ریزی فرماندار، اوصیا رئیس اداره بندر فریدونکنار، شهردار و اعضای شورای شهر و همچنین جمعی از اصحاب رسانه در سالن اجتماعات فرمانداری فریدونکنار برگزار شد.
 
این جلسه که ریاست آن بر عهده فرماندار فریدونکنار بود با ۲۰ دقیقه تاخیر آغاز شد و نصیری در ابتدا اعلام کرد که این جلسه در دو بخش برگزار می‌شود که بخش دوم آن به صورت محرمانه و بدون حضور خبرنگاران است.
 
حمید بخشی شهردار فریدونکنار نخستین نفری بود که به درخواست فرماندار به ارائه گزارش درباره عملکرد شهرداری برای احداث میدان جدید در این شهر پرداخت و اظهار کرد: بندر فریدونکنار در فضای ورودی این شهرستان قرار دارد که می‌تواند از جاذبه‌های بصری و افتخارات این شهر باشد.
 
وی خاطرنشان کرد: مشاورانی برای طراحی المان‌های میدان درنظر گرفته شدند اما با توجه به اینکه گفته شد برخی از عناصر باید در این طرح گنجانده شود، مشاور برای اصلاح طرح زمان از ما خواست تا طرح را اصلاح کند.
 
شهردار فریدونکنار با اشاره به عقب‌نشینی‌ها و اراضی مجاور بندر، گفت: این میدان که مساحت آن در حدود چهار هزار متر است دارای شکل بیضوی است و اگر قرار باشد که این طرح اجرا شود باید بحث اراضی مجاور آن در دستور کار قرارگیرد و با شناسایی مالکان زمین‌ها توافقاتی با این افراد صورت گیرد و بر اساس عقب‌نشینی کار آن اجرایی شود.
 
بخشی در پاسخ به سوال فرماندار که میزان دقیق مساحت این پروژه چقدر است، اظهار کرد: هنوز میزان دقیق مساحت پروژه در دست ما نیست  اما کل حجم میدان به مساحت ۴ هزار و ۲۰۰ متر است.
 
وی افزود: با توجه به اینکه در ظلع شمالی و جنوبی باید کندرو مستقر شود از بیمارستان تا شهرداری که قسمت جنوبی است کندرو اجرا شده و قسمت دوم این کندرو تا سه راهی کمربندی بعد از برگزاری مناقصه و مشخص شدن پیمانکار، کندرو ظلع جنوبی خیابان بندر تا پایان سال تحویل داده می‌شود.
 
شهردار فریدونکنار یادآور شد: کندرو ظلع شمالی این پروژه که از بندر شروع شده و تا رو به روی بیمارستان ادامه دارد در برنامه امسال نیست و در حال حاضر برای توافق با صاحبان اراضی و آزادسازی جلساتی در حال برگزاری است.
 
در پایان صحبت‌های شهردار، نصیری فرماندار فریدونکنار اظهار کرد: طراحی این میدان به لحاظ کالبدی و ایجاد باندهای کندرو و تندرو و خطوط قاطعی که ماشین‌های سنگین که قصد وارد شدن در بندر و ورود به کمربندی را دارند این خطوط را قطع می‌کنند و در مبدا ورودی شهر باید یک مشاور فنی ترافیک در این خصوص نظر بدهد.
 
وی خاطرنشان کرد: در بحث کالبدی و فضای فیزیکی موجود باید توسط مشاور طراحی دقیقی صورت گیرد تا میزان ظرفیت بندر و ورود کشنده‌ها مشخص شود که کار سنگینی است و باید سازمان بنادر و اداره بندر نظارت ترافیکی خود را اعلام کنند.
 
فرماندار فریدونکنار تصریح کرد: انتظار از شهرداری این است که این کار با فوریت بیشتری دنبال شود چراکه با نزدیک شدن به فصل پاییز و بارش باران کارهای عمرانی متوقف می‌شوند.
 
پس از صحبت‌های فرماندار نوبت به مدیرکل بنادر و دریانوردی رسید که درخصوص مشارکت این اداره کل برای احداث میدان جدید در شهر فریدونکنار سخن به میان آورد اما با آغاز صحبت های او و به علت ضعف سیستم‌های صوتی جلسه با اعتراض خبرنگاران همراه شد و خبرنگاران چندین بار خواستند تا صدای بلندگو افزایش پیدا کند که این امر رخ نداد و بعد از چند دقیقه تمامی میکروفن‌ها از کار افتاد و مدیرکل مجبور شد که بدون میکروفن گزارش خود را ارائه دهد و همین امر موجب شد که خبرنگاران صدای او را نداشته باشند و دست از کار کشیدند.
 
بعد از پایان صحبت‌های مدیرکل بنادر و دریانوردی فرماندار فریدونکنار از خبرنگاران حاضر خواست که اگر سوالی دارند مطرح کنند که خبرنگاران سکوت کردند و رضویان مدیرمسئول پایگاه خبری تحلیلی بصیرنیوز با اعتراض نسبت به وضعیت سیستم صوتی سالن اجتماعات فرمانداری از فرماندار خواست تا نسبت به اصلاح این وضعیت اقدام کند که فرماندار در واکنش به این درخواست گفت: ما اعتبار نداریم و اگر شما خبرنگاران می‌توانید به ما کمک کنید که ما انجام بدیم.
 
وی خاطرنشان کرد: سیستمی که به ما دادند یک سیستم ناکارآمد بوده و ما باید این را درست کنیم که از این بابت باید ما را ببخشید.
 
در حالی که ۶ ماه قبل و در نخستین جلسه شورای اداری فریدونکنار که با مدیریت نصیری برگزار شده بود، وضعیت سیستم صوتی سالن اجتماعات با اعتراض نانواکناری نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی همراه شد و دستور داده شد که این وضعیت را هرچه سریعتر اصلاح کنند اما هنوز پس از گذشت ۶ ماه این امر پیگیری نشده و مشخص نیست که آقای فرماندار که توانایی انجام امور ساده اداره خود را ندارد چگونه می‌تواند پروژه‌های جدیدی که در دستور کار دارد را به سرانجام برساند.
 
باتوجه به اینکه فریدونکنار دارای پروژه‌های نیمه کاره زیادی در بخش‌های مختلف است و آقای فرماندار باید فکری به حال آن پروژه‌ها کند؛ آغاز یک پروژه جدید در این شهر چندان ضروری به نظر نمی‌رسد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه