اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از پروژه‌های آبرسانی نیمه‌تمام در لردگان

بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از پروژه‌های آبرسانی نیمه‌تمام در لردگان
استاندار چهارمحال و بختیاری به همراه نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی طی بازدید از پروژه‌های نیمه‌تمام آب‌رسانی این شهرستان، از نزدیک در جریان روند تأمین آب شرب مردم روستاهای بخش خانمیرزا و رودشت قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار جهانبین نیوز، اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری روز گذشته در جلسه جمع بندی پروژه‌های نیمه‌تمام آب‌رسانی به روستاها و بخش‌های رودشت و خانمیرزا اظهار داشت: ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل صندوق ملی توسعه به اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری استان اختصاص داده شد که این میزان اعتبار برای پیشگیری از فرسایش خاک و حفظ جنگل‌های بلوط شهرستان لردگان بسیار مهم است.

وی همچنین به مشکل کمبود آب در شهرستان لردگان اشاره کرد و گفت: برای رفع این مشکل اجرای طرح‌های آب‌رسانی نسبت به سایر طرح‌ها اولویت دارد و فرماندار می تواند ۱۰ درصد اعتبارات شهرستان را با اختیار خود جابه جا کند.

عباسی تصریح کرد: تامین آب شرب برای شهرها و روستاهای استان بسیار حیاتی است، چراکه اگر آب نباشد حیات و زندگی انسان و محیط زیست با خطر نابودی مواجه می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: شرکت‌های خدمات‌رسان ازقبیل آب و فاضلاب شهری و روستایی با تبیین شرایط موجود در استان از وزارتخانه اعتبار بیشتری برای این حوزه بگیرند.

عباسی همچنین بر ضرورت اصلاح نقاط حادثه‌خیز و پرترافیک شهرستان لردگان تاکید کرد و گفت: این موضوع از سوی راه و شهرسازی و اداره کل راهدای استان با جدیت پیگیری شود.

به گزارش جهانبین نیوز در این سفر یک‌روزه، استاندار از طرح آب‌رسانی شرب و کشاورزی دشت خانمیرزا، طرح آب‌رسانی آتشگاه به بیش از ۵۰ روستا و شهر بخش سردشت و دشت خشک میلاس بازدید کرد و درخصوص رفع مشکلات موجود در شهرستان لردگان راهکارهایی مورد بررسی قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, جهانبین نیوز,
 
,
انتهای پیام/
 
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه