اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دادگاه رحیم‌مشایی سوم شهریور برگزار می‌شود

دادگاه رحیم‌مشایی سوم شهریور برگزار می‌شود
وکیل‌مدافع رییس دفتر رئیس‌جمهور در دولت دهم در یادداشتی که در اختیار ایسنا قرار داده از تعیین وقت رسیدگی به پرونده موکلش در سوم شهریورماه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ متن یادداشت سیدعلی‌اصغر حسینی بدین شرح است: «موکلم امروز از بازداشتگاه به دادگاه انقلاب تهران آورده شد و در شعبه اول دادگاه انقلاب که پرونده به این شعبه ارجاع شده، به ایشان و وکلا اعلام شد که جلسه‌ رسیدگی ساعت ۱۰ صبح روز شنبه مورخ ۳ شهریور ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

حضور امروز موکلم در دادگاه انقلاب برای این بود که طبق قانون وقت رسیدگی و همچنین کیفرخواست باید به متهم ابلاغ شود. مقامات دادگاه به آقای مشایی گفتند که فقط می‌توانید کیفرخواست را مطالعه و از آن یادداشت‌برداری کنید که البته این موضوع مورد اعتراض آقای مشایی و اینجانب قرار گرفت؛ چرا که ماده ۳۴۲ قانون آیین دادرسی کیفری تصریح نموده که «تصویری از کیفرخواست باید برای متهم فرستاده شود» و از نظر ما استنکاف مقامات دادگاه از ارائه و تحویل یک نسخه از کیفرخواست، خلاف قانون می‌باشد. مقامات دادگاه نمی‌توانند به متهم و وکلای او بگویند که فقط می‌توانید کیفرخواست را مطالعه و از آن یادداشت‌برداری کنید، بعد از آنها امضاء بگیرند که کیفرخواست به ما ابلاغ شد! بنابراین، کیفرخواست به آقای مشایی و اینجانب ابلاغ نشده و با وجود عدم ابلاغ کیفرخواست، مشخص نیست که دادگاه چطور قرار است در تاریخ تعیین شده تشکیل جلسه دهد. انتظار ما این است که دادگاه محترم در فرصت باقی مانده، کیفرخواست را به آقای مشایی و وکلای پرونده بصورت قانونی ابلاغ نماید.

,

بدیهی است چنانچه این کیفرخواست طبق موازین شرعی و قانونی صادر شده و قرار است که آقای مشایی در یک فرآیند عادلانه و قانونی محاکمه شود، قاعدتاً نباید هیچ واهمه و نگرانی‌ای از انتشار محتویات پرونده و برگزاری علنی جلسات دادگاه وجود داشته باشد.

,

بزودی و در آینده‌ نزدیک اطلاعات و جزئیات بیشتری از این پرونده در اختیار افکار عمومی و مردم عزیز قرار خواهد گرفت.»

,

به گزارش ایسنا، اسفندیار رحیم‌مشایی روز ۲۶ اسفندماه سال ۹۶ در حال خروج از منزل حمید بقایی بازداشت شد.

,

مهران عبدالله‌پور، یکی دیگر از وکلای مدافع اسفندیار رحیم‌مشایی ۲۶ اسفندماه ۹۶ به ایسنا گفت که احتمالا موکلش به دلیل اقدام اخیرش در خصوص آتش زدن حکم آقای بقایی دستگیر شده است.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه