logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سرپرست اداره دامپزشکی بوئین زهرا:

تب خونریزی دهنده "کریمه – کنگو" علامت مشخصی در دام زنده ندارد

تب خونریزی دهنده "کریمه – کنگو" علامت مشخصی در دام زنده ندارد
سرپرست اداره دامپزشکی بوئین زهرا گفت: از آنجایی که تب‌خونریزی‌دهنده کریمه-کنگو (CCHF) هیچگونه علامت ویژه‌ای در دام حامل بیماری ندارد، نیازمند مراقبت‌های بسیار دقیق پس از کشتار دام است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره دامپزشکی بوئین زهرا پیش از ظهر امروز(پنج شنبه) برای بررسی وضعیت مراقبت‌های قبل، حین و پس از کشتار در خصوص تب‌خونریزی‌دهنده کریمه-کنگو از کشتارگاه دام بوئین زهرا بازدید به عمل آورد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


سرپرست اداره دامپزشکی بوئین زهرا در حاشیه این دیدار افزود: از آنجایی که تب‌خونریزی‌دهنده کریمه-کنگو (CCHF) هیچگونه علامت ویژه‌ای در دام حامل بیماری ندارد، نیازمند مراقبت‌های بسیار دقیق پس از کشتار دام بوده تا با رعایت اصول و دستورالعمل‌های بهداشتی از انتقال این بیماری خطرناک به جامعه انسانی جلوگیری شود. 

دکتر عباس یوسفی رامندی تصریح کرد: واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره دامپزشکی بوئین زهرا با انجام بازدید‌های مستمر از کشتارگاه دام به ویژه در فصول گرم سال، نحوه بررسی وضعیت سلامت‌دام قبل از کشتار، رعایت اصول بهداشتی کارکنان کشتارگاه در حین کشتار و مهمتر از همه وضعیت لاشه ذبح‌شده در سردخانه، دمای سردخانه، مدت نگهداری از لاشه و آلایش در سردخانه و میزان اسیدیته و دمای لاشه را مورد پایش قرار می‌دهد. 

یوسفی در ادامه اذعان کرد: لاشه‌دام پس از کشتار باید به مدت 24ساعت و آلایش‌دامی از قبیل دل، جگر، قلوه به مدت 48‌ساعت در دمای 0 تا 4 درجه سرخانه قرار گیرد تا با ایجاد محیط اسیدی مناسب، عامل احتمالی بیماری غیر فعال شود. 

وی افزود: به دلیل آنکه در زمان ذبح غیر‌مجاز دام در خارج از کشتارگاه، امکان نگهداری لاشه در سردخانه مناسب وجود ندارد، بنابراین مردم باید از کشتار غیر‌مجاز دام به ویژه در فصول گرم سال که تولید مثل کنه عامل انتقال بیماری (کنه هیالوما) شدت می‌یابد، جداً پرهیز کرد ولیکن در صورت لزوم تاکید می‌شود، که لاشه دام کشتار شده برای مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود. 

این مسئول در پایان به کارکنان و تکنسین‌های بهداشتی کشتارگاه، قصابان و حتی دامپزشکان توصیه کرد که هنگام مواجه با دام چه در جهت کشتار و چه معاینه، حتماً اصول ایمنی از قبیل استفاده از دستکش، ماسک و عینک را رعایت کنند.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه