logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رییس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با دانا مطرح کرد؛

شناسایی شبکه واردات 34هزار خودرو قاچاق/ بیشترین حجم واردات خودرو توسط شبکه مافیایی 5 خانواده/ یعنی چه که می گویند عوارض گمرکی سنگین درنظر می گیریم؟

شناسایی شبکه واردات 34هزار خودرو قاچاق/ بیشترین حجم واردات خودرو توسط شبکه مافیایی 5 خانواده/ یعنی چه که می گویند عوارض گمرکی سنگین درنظر می گیریم؟
عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی ادامه داد: فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی به طور جدی موضوع خودروهای وارداتی را که با رانت وارد کشور شده اند را پیگیری و افرادی را در این زمینه شناسایی کرده است و گزارشات خود را به نهادهای مربوطه ارائه کرده است.
[

امیر خجسته، رییس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درخصوص تخلفاتی که در حوزه واردات و ثبت سفارش خودرو در کشور رخ داده است گفت: بیشترین حجم واردات خودروهای خارجی به کشور از طرف  پنج خانواده و شش شبکه مافیایی وارد کشور شده است که این ثبت سفارش ها توسط شش شبکه مافیایی 34 هزار خودرو به صورت غیرقانونی ثبت سفارش شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی بر همین اساس اضافه کرد: گزارشات فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس در این باره تکمیل شده است ولی منتظر این هستیم تا سازمان گمرک و خودروسازان نیز گزارشات خود را در این باره به مجلس ارائه دهند و بعد از آن این گزارشات را به مراجع قضائی ارجاع دهیم.

,

 

,

عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی ادامه داد: فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی به طور جدی موضوع خودروهای وارداتی را که با رانت وارد کشور شده اند را پیگیری و افرادی را در این زمینه شناسایی کرده است و گزارشات خود را به نهادهای مربوطه ارائه کرده است.

,

 

,

خجسته ادامه داد: تمامی خودروهای وارداتی که از طریق غیرقانونی و قاچاق وارد کشور شده اند باید تعیین تکلیف نسبت به آنها صورت پذیرد و اینکه برخی از مسئولان اعلام می‌کنند که برای این خودروها عوارض کمرگی در نظر می‌گیرند اقدام مناسبی نیست و باید مطابق نص صریح قانون مبارزه با مفاسد اقتصادی با خودروهای وارداتی برخورد صورت پذیرد.

,

 

,

وی ر پایان با بیان اینکه همانگونه که مقام معظم رهبری دستور دادند و در دنیا با کالای قاچاق برخورد می‌شود باید با خودروهای وارداتی عیرقانونی برخورد شود، خاطرنشان کرد: اعمال عوارض گمرکی سنگین برای خودروهای وارداتی غیرقانونی معنایی ندارد و باید بر اساس قوانین وضع شده با آنها برخورد کنیم.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه