logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس:

حق مردم است بدانند نمایندگانشان چه نظری دارند

حق مردم است بدانند نمایندگانشان چه نظری دارند
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: این حق همه موکلین است که بدانند نظر و آرای وکیل و نمایندگانشان در مسائل چگونه است، چرا که این رأی‌های نمایندگان در راستای انجام وظیفه نمایندگی آنهاست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نصرالله پژمانفر در گفت و گو با خبرنگار صبح توس با تاکید بر شفافیت آرای نمایندگان مجلس اظهار کرد: این حق همه موکلین است که بدانند نظر و آرای وکیل و نمایندگانشان در مسائل چگونه است، چرا که این رأی‌های نمایندگان در راستای انجام وظیفه نمایندگی آنهاست. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,


وی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویند رأی هر شخص مربوط به خود آن شخص است، در صورتی صحیح است که جنبه شخصی داشته باشد، اما رأی‌ دادن در حوزه وکالت و نمایندگی که فرد وکیل و نماینده چندین نفر است، حق موکلین این فرد است که بدانند وی چه نظرات و دیدگاه‌هایی دارد تا بتوانند مسائل را از طریق این نقطه‌نظرات و دیدگاه‌ها پی‌گیری کنند. 

 عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: من با این امر موافقم که رأی‌گیری در خصوص بعضی از مسائل در مجلس علنی باشد؛ اگرچه رأی‌گیری غیرعلنی و علنی بسته به موضوع ممکن است معایب یا محاسنی داشته باشد، لذا باید بررسی لازم در این زمینه صورت گیرد تا مشخص شود در چه موضوعی رأی‌گیری علنی و در چه موضوعی رأی‌گیری غیرعلنی باشد.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه