logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

همزمان با هفته دولت؛

پنجمین مرکز توان‌بخشی روزانه در قزوین افتتاح شد

پنجمین مرکز توان‌بخشی روزانه در قزوین افتتاح شد
معاون توان‌بخشی بهزیستی استان قزوین از افتتاح پنجمین مرکز توان‌بخشی روزانه در قزوین همزمان با هفته دولت خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شاخص، راحله جاتن از افتتاح پنجمین مرکز توان‌بخشی روزانه در قزوین همزمان با هفته دولت خبر داد و اظهار کرد: مرکز توان‌ بخشی پارسا به‌ صورت خصوصی راه‌اندازی شده است و در حال حاضر این مرکز ظرفیت خدمات رسانی به ۱۰ نفر را دارد و در آینده‌ای نزدیک ظرفیت مرکز توان بخشی به ۵۰ نفر افزایش خواهد یافت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص،,

معاون توان‌ بخشی بهزیستی استان قزوین با بیان اینکه این مرکز با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیون تومان احداث شده است گفت: فعالیت این مرکز خصوصی مانند مراکز دیگر زیر نظر بهزیستی است.

,

این مسئول با بیان اینکه به مراکز خصوصی توان ‌بخشی به‌ازای هر فرد ۴۰۰ هزار تومان یارانه پرداخت می ‌شود، افزود: این یارانه شامل افرادی است که بهزیستی به این مراکز معرفی می‌ کند.

,

وی خاطرنشان کرد: خدمات توان ‌بخشی شامل کار درمانی، فیزیوتراپی، گفتار درمانی و خدمات روانشناسی است.

,

صفاری مدیرکل دفتر امور مراکز توان بخشی روزانه و توان ‌پزشکی سازمان بهزیستی هم در مراسم افتتاحیه پنجمین مرکز توان‌ بخشی روزانه قزوین گفت: گسترش مراکز توان ‌بخشی یکی از اهداف سازمان بهزیستی است و باید در هر شهرستان یک مرکز توان ‌بخشی راه‌ اندازی شود تا دوری از مراکز مانع از دریافت خدمات نشود.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه