logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

روحانی: رقابت بدون صادرات معنا ندارد

روحانی: رقابت بدون صادرات معنا ندارد
ریس‌ جمهوری روز یکشنبه در جلسه توسعه و سرمایه‌گذاری با تأکید بر این‌که دورانی که دولت مشکلات اقتصادی جامعه را حل کند، سپری شده است، ‌گفت: اقتصاد دولتی، اقتصادی ناکارآمد است که روح و جان ندارد و کارها باید به بخش خصوصی و مردم واگذار شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی با اشاره به نقش مهم و ضروری کارآفرینان و سرمایه‌گذاران در توسعه کشور، افزود: دنیای اقتصاد، دنیای بخش خصوصی است و در شرایط ایران هر چه دولت را کوچک‌تر و چابک‌تر کنیم و کار را به مردم واگذار کنیم و دولت بتواند با بروکراسی خود مبارزه کند، تردید نکنید زندگی مردم بهتر خواهد شد و کارها دقیق‌تر و ارزان‌تر انجام می‌گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


رییس‌ جمهوری افزود: اقتصاد در ایران هم دولتی و هم انحصاری است و این در حالی است که اگر رقابت نباشد، حرکت ایجاد نمی‌شود، زندگی ما در دنیا مسابقه است، باید بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های خود با جهان رقابت کنیم و رقابت بدون صادرات معنا ندارد.

روحانی گفت: کار باید توسط کارآفرین، بخش خصوصی و تعاونی سامان یابد و دولت باید تمهیدات لازم را برای این کار آماده کند. مشکل ما این است که به چاه نفت وصل هستیم و این در حالی است که اگر جلوی خام‌فروشی در کشور گرفته شود، شرایط ما کاملاً متحول خواهد شد.

رییس‌ جمهور در ادامه با تاکید بر این‌که سیاست‌های مهار تورم تا رسیدن به مهار تک رقمی ادامه می‌یابد، گفت: تازه‌ترین گزارش‌های سیاسی نشان می دهد که ما از دوران رکود گذشته ایم و تولید در حال توسعه است و رشد حاصل شده است.

روحانی در بخش دیگری از سخنانش به وضعیت خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: اگر بگوییم ایران جسم و خراسان رضوی و مشهد جان است سخن گزافی نگفته‌ایم که روح، نشاط و معنویت ایران از این سرزمین است.

رییس‌ جمهور به موضوع بافت فرسوده اطراف حرم امام رضا(ع) و حاشیه نشینی در مشهد پرداخت و گفت: اگر درست برنامه‌ریزی کنیم و حل این معضلات را با حمایت دولت به بخش خصوصی واگذار کنیم در دوره زمانی نه چندان طولانی این وضعیت تغییر خواهد کرد.

روحانی با اشاره اعلام آمادگی ۳۱۷ سرمایه گذار برای سرمایه‌گذاری در مشهد مقدس اظهار داشت: باید تلاش‌ها را روی جذب سرمایه‌گذاران متمرکز شود، با توجه به سیاست‌های دولت تدبیر و امید چهره ایران در عرصه جهانی کاملاً تغییر کرده است و ما در بحث هسته‌ای بسیار جدی هستیم و امیدواریم در زمان کوتاهی که پیش روست این موضوع حل و فصل شود. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه