logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

هشدار اوباما درباره شرایط خطیر کنونی آمریکا

هشدار اوباما درباره شرایط خطیر کنونی آمریکا
باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا به منظور حمایت از حزب دموکرات و تاثیرگذاری در انتخابات میان دوره ای کنگره اقدام به سخنرانی می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از رویترز، اوباما که پس از انتخاب دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا در سال 2016  کمتر به اظهار نظر سیاسی پرداخته بود، قصد دارد در سخنرانی روز جمعه خود در دانشگاه ایلینوی، با تشویق طرفداران حزب دموکرات به رای دادن در انتخابات میان دوره ای کنگره، نسبت به شرایط خطیر کنونی در آمریکا هشدار دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در حالی که دموکرات ها قصد تصاحب اکثریت کرسی های کنگره را دارند، اوباما قصد دارد به عنوان چهره شاخص حزب که برای دو دوره متوالی رئیس جمهور بوده است، در مورد شرایط حساس کنونی و لزوم شرکت در انتخابات روز ششم نوامبر تاکید کند.

,

دموکرات ها برای تصاحب اکثریت در کنگره بایستی 23 کرسی را در مجلس نمایندگان و دو کرسی را در مجلس سنا از آن خود کنند. کسب اکثریت کرسی ها، حزب دموکرات را قادر خواهد ساخت تا جلوی برنامه های دولت ترامپ را گرفته و تحقیقات کنگره در مورد دولت کنونی را آغاز کنند.

,

سخنگوی اوباما "کیتی هیل" اعلام کرد که رئیس جمهور سابق قصد دارد در سخنرانی خود در مورد شرایط بسیار خطیر کنونی در ایالات متحده هشدار دهد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه