اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج جویبار:

بسیج نوک پیکان مبارزه با جنگ‌های نوین است

بسیج نوک پیکان مبارزه با جنگ‌های نوین است
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان جویبار گفت: بسیج نوک پیکان انقلاب؛ هم در عرصه جهاد و مقابله با دشمنان، هم در عرصه سازندگی و همدلی، هم در عرصه جنگ نرم و ایجاد روحیه بخشی انقلابی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، مهرداد بابایی صبح امروز در آغاز رزمایش اقتدار عاشورایی سپاهیان محمد رسول‌الله (2) در جمع بسیجیان اظهار کرد: این رزمایش‌ها بیشتر برای آمادگی نیروهای عمل‌کننده جهت مقابله با هرگونه حوادث و تجاوز است چراکه امروزه جنگ تنها در عرصه نظامی نیست و جنگ در تمامی عرصه‌ها است و بسیج نوک پیکان مبارزه با این جنگ‌های نوین است.

وی افزود: قوام انقلاب بسیج است و این شجره طیبه اقتدار و مقاومت خویش را از عاشورای حسینی و قیام کربلا الهام گرفته است، همان‌طور که بنیان‌گذار انقلاب فرمودند این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه‌داشته است، بسیج نیز بر پایه این ارزش‌ها و شعار هیهات منّا الذله شکل‌گرفته تا در مقابل هرگونه تجاوز و دست‌اندازی ایستادگی نماید و این رزمایش‌ها سبب امید در داخل و ناامیدی دشمنان می‌شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه جویبار در ادامه با اشاره به اینکه رزمایش نمایش اقتدار عاشورایی سپاهیان محمد رسول‌الله (ص) در تمامی نواحی استان مازندران امروز جمعه 23 شهریور بااستعداد یک گردان بیت‌المقدس آغاز شد گفت: مرحله اول این رزمایش امروز 23 شهریور و مرحله دوم آن در یکی از روزهای هفته دفاع مقدس با حضور 30 هزار نفر آحاد بسیجیان در مرکز استان برگزار می‌شود.

بابایی از تشکیل ستاد شهرستانی قرارگاه امام هادی (ع) در روزهای قبل از رزمایش جهت هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و سپاه ناحیه خبر داد و گفت: اردوگاه قدس سردار شهید ذبیح اله عالی مقر اصلی رزمایش بوده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه