logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

کارشناس امور سیاسی مطرح کرد؛

روحیه جهادی عامل رفع مشکلات کشور/ شکست تحریم ها منجر به شکست آمریکا می شود

روحیه جهادی عامل رفع مشکلات کشور/ شکست تحریم ها منجر به شکست آمریکا می شود
کارشناس امور سیاسی با بیان این که دشمن با تفکرات انقلابی و مبارزه طلبی انقلابیون کشور ایران مشکل دارد، گفت: روحیه جهادی جوانان انقلاب، راهگشای مشکلات کشور است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی میر در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، با اشاره به فرامین رهبر انقلاب مبنی بر نقش جوانان در پیش برندگی انقلاب، اظهار کرد: با انگیزه و روحیه جهادی و انقلابی که جوانان دارند، می توانند با مشکلات اقتصادی و تحریم ها به واسطه علم بروزی که دارند مقابله کنند و با استفاده از تجربه پیران، در پیش برندگی این حرکت انقلابی موثر واقع شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
وی با بیان اینکه رهبر انقلاب جوانان را نوک پیکان حرکت عظیم انقلابی دانستند، افزود: امروز شاهد درخشش جوانان در عرصه های مختلف فرهنگی، علمی، جنگ های نرم افزاری و سخت افزاری و غیره هستیم که این نشان از آن دارد که می توانیم در رفع مشکلات اقتصادی گامهای موثری برداریم.
کارشناس امور سیاسی با تاکید بر این مطلب که تحریم های اقتصادی شکننده تر از اقتصاد ملی است، ادامه داد: اقتصاد ملی می تواند تحریم را شکست دهد، اتفاقاتی که در زمینه نرخ دلار در چند روز اخیر رخ داد، نشان داد که با توجه به فرامین رهبر انقلاب در سال 86 می توان آقایی دلار را در زندگی اقتصادی مردم شکست داد.
وی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: تمام کشورها در تلاش هستند تا از سیستم دلار آمریکایی رهایی یابند، به گونه ای که دلار زدایی به یک اولویت استراتژیک برای کشورهای ایران، چین، روسیه و ترکیه تبدیل شده و انتظار می رود این روند همچنان ادامه یابد.
وی خاطر نشان کرد: با عمل به فرامین رهبری می توان تحریم ها را شکست داد، شکست تحریم ها منجر به شکست آمریکا می شود و با این شکست آمریکا سیلی دیگری از ملت ایران خواهد خورد.
وی افزود: مسئولین باید همچون جوانان با روحیه جهادی وارد عمل شوند اگر غیر این است، جای خود را به جوانان انقلابی واگذار کنند چرا که با اقدامات جهاد گونه می توان به پیروزی رسید، بر این اساس همه باید در عرصه کاری خود با خدمت به مردم و روحیه جهادی با آمریکا مقابله کنند که اینگونه اقدامات اعتماد مردم به نظام و انقلاب را بالا می برد.
کارشناس امور سیاسی ادامه داد: شعار "مرگ بر آمریکا" بهانه می باشد، مشکل اصلی دشمنان به ویژه آمریکا بر اصل نظام اسلامی و انقلابی است.
میر با بیان اینکه دشمن با تفکرات انقلابی و مبارزه طلبی انقلابی کشور ایران مشکل دارد، خاطر نشان کرد: آمریکا و ایادی استکبار جهانی از قدرت اسلامی و انقلابی که در این منطقه شکل گرفته، احساس خطر کرده و هراس دارند.
 
انتهای پیام/
, ،,
, ،,
, ،,
,
, ،,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه