اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

تل آویو:

ایران خطرناک تر از داعش است!

ایران خطرناک تر از داعش است!
سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا روز پنج شنبه در اظهاراتی در آستانه دور تازه مذاکرات هسته ای، گفت ایران هزار برابر خطرناک تر از داعش است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، «پل درمر» سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا روز پنجشنبه ایران را خطری بزرگ تر از داعش توصیف کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی با اشاره به اظهارنظرهای مقامات برخی کشورها و نیز برخی کارشناسان آمریکایی درباره نقش آفرینی ایران برای رفع خطر داعش گفت: «اکنون صحبت های عجیب و پوچی درباره اینکه ایران شریکی برای مقابله با داعش و حل مشکلات خاورمیانه است به گوش می رسد.»

سفیر تل آویو با پیش کشیدن مذاکرات اتمی پیش رو بین ایران و 1+5 گفت: «ما نباید ایران در آستانه هسته ای را به حال خود واگذاریم چون ایران یک هزار برابر خطرناک تر از داعش است.»

این مقام ارشد صهیونیست با بیان اینکه مساله داعش و تحولات کنونی منطقه سبب نزدیکی این رژیم با کشورهای عربی شده، افزود: «یکی از بزرگترین چالش های ما و فرصت های عالی ما در سال جاری و پیش رو پیدا کردن راه موثر و درست برای استفاده از منافع مشترک اسرائیل و کشورهای عربی در قبال تحولات منطقه برای ایجاد ارتباط و پل زدن بین دو طرف است.»

پل درمر با تکرار ادعاهای صهیونیست ها بر تلاش ایران برای سلاح اتمی تاکید کرد و آن را خطری بزرگ برای این رژیم خواند. این اظهارات در حالی مطرح شده که قرار است مذاکرات اتمی ایران و 1+5 در نیویورک آغاز شود.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه