logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

حذف دلار در تجارت هند با ایران، روسیه و ونزوئلا

حذف دلار در تجارت هند با ایران، روسیه و ونزوئلا
بانک مرکزی هند و وزارت مالی این کشور در حال بررسی امکان ایجاد سیستم‌های پرداخت با پایه روپیه و یا تهاتری، در معاملات خود با کشورهای تولیدکننده نفت خام مانند ایران، روسیه و ونزوئلا است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اسپوتنیک، تایمز آو ایندیا با اشاره به اظهارات یک مقام آگاه، گزارش داد که بانک مرکزی هند و وزارت مالی این کشور در حال بررسی امکان ایجاد سیستم‌های پرداخت با پایه روپیه و یا تهاتری، در معاملات خود با کشورهای تولیدکننده نفت خام، مانند ایران، روسیه و ونزوئلا، است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این هفته، رییس‌جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین، سیاست تحریم آمریکا را اشتباه استراتژیک متداول خواند که تنها اعتبار دلار را به عنوان ارز ذخیره جهانی زیر سوال می‌برد.

,

مقام آگاه هندی، به عنوان نمونه به تبادل داروی هند به جای نفت ونزوئلا اشاره کرد.

,

همچنین هیات وزیران هند، در اجلاس پنج‌شنبه خود که به رهبری وزیر تجارت و صنعت، سورش پرابهو، برگزار شد از بانک مرکزی این کشور درخواست کرد امکان تجارت روپیه-یوآن با چین، انجام معاملات تجاری با استفاده از یورو به جای دلار و افزایش استفاده از ابزارهای مالی با پایه طلا، مانند حساب‌های ذخیره طلا و اوراق قرضه دولتی و راهکارهایی برای کاهش واردات طلا را بررسی کند.

,

این هیات همچنین به نیاز به راهکار معامله تهاتری و روش پرداختی متفاوت در تجارت الماس‌های خام با روسیه، تاکید کردند.

,

هند سومین واردکننده نفت خام جهان است و بیش از ۹۶۰ درصد واردات نفت این کشور ازخاورمیانه تامین می‌شود. در ۵ ماه اول ۲۰۱۸ واردات نفت این کشور ۵۳.۵۵ درصد رشد کرد و به ۵۸.۸۱ میلیار دلار رسید.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه