logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دبیر بنیاد عفاف و حجاب استان قزوین اعلام کرد؛

حضور گروه جهادی "شهید اسدی" در اربعین/ ارسال ۴۰۰ میلیون ریال دارو به کربلا

حضور گروه جهادی "شهید اسدی" در اربعین/ ارسال ۴۰۰ میلیون ریال دارو به کربلا
دبیر بنیاد عفاف و حجاب استان قزوین با اشاره به حضور گروه جهادی "شهید اسدی" در پیاده‌روی اربعین گفت: بیش از 400میلیون ریال انواع دارو و تجهیزات پزشکی آماده شده و دیروز به سمت کربلا حرکت کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه محمد بیگی، در گفت‌و‌گو با  صبح قزوین اظهار کرد: ‌گروه جهادی شهید حجت اسدی با عنوان موکب سلامت حضرت رقیه(س) در ایام اربعین در شهر کربلا حضور خواهد داشت. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی ادامه داد: این موکب یکم آبان ماه عازم کربلا شده و تا هشتم آبان در شهر کربلا، شارع جمهوری، چهارراه میثم تمارمستقر بوده و به ارائه خدمات می‌پردازد.

این مسئول با اشاره به تعداد اعضای این موکب بیان کرد: ۱۲ تا ۱۵ نفر در این موکب به فعالیت خواهند پرداخت که شامل ۳پزشک، ۲داروساز و ۵ پرستار هستند. 

وی درباره ارائه خدمات این موکب اظهار کرد: ویزیت رایگان زائران و ارائه داروهای اورژانس از جمله خدمات این موکب است. 

دبیر بنیاد عفاف و حجاب ادامه داد: بیش از ۴۰ میلیون تومان انواع دارو و تجهیزات پزشکی آماده شده و دیروز به سمت مقصد حرکت کرده است، قسمتی از بودجه دارویی با کمک‌های مردمی و رایزنی با خیرین تهیه شده که این مقدار تا امروز به ۳میلیون تومان می‌رسد. 

وی ابراز کرد: گروه جهادی شهید حجت اسدی در قالب این گروه نخستین تجربه حضور در پیاده روی اربعین را دارد، اما افراد این گروه سال‌های گذشته نیز در گروه‌های جهادی حضور داشتند. 

محمدبیگی در پایان گفت: این گروه تحت نظر عتبات عالیات فعالیت داشته و همچنان پذیرای کمک‌های مردمی جهت تهیه دارو هست، علاقمندان و خیرین می‌توانند کمک‌های خود را به شماره کارت ۵۰۴۷۰۶۱۰۹۰۰۱۳۳۳۱ و یا شماره حساب ۱۰۰۸۰۸۹۶۵۴۳۷ به نام بنیاد عفاف و حجاب استان قزوین واریز کنند.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه