logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین:

طرح نظارتی ویژه اربعین و ایام زیارتی صفر در قزوین آغاز شد

طرح نظارتی ویژه اربعین و ایام زیارتی صفر در قزوین آغاز شد
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین از طرح تشدید نظارت با رویکرد پیشگیری در حوزه های سلامت و تغذیه، حمل و نقل در چارچوب صلاحیت‌ها و وظایف قانونی برای سفر اربعین و ایام زیارتی آخر ماه صفر دراین استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود احمدی در گفت‌وگو با  صبح قزوین اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن ایام اربعین سیدالشهدا و در پیش بودن حجم وسیع سفرهای زائرین حسینی طرح نظارتی ویژه اربعین و ایام زیارتی آخر ماه صفر، بر واحدهای صنفی مرتبط از 28مهرماه در استان قزوین آغاز شده و تا  18 آبان ماه ادامه دارد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی اذعان کرد: تعزیرات حکومتی آمادگی کامل برای برگزاری گشت‌های مشترک و رسیدگی به تخلفات علی الخصوص در حوزه‌های مرتبط را داشته و نسبت به رسیدگی سریع، قانونی و خارج از نوبت به تخلفات احتمالی اقدام لازم را معمول خواهد کرد.
 
این مسئول ادامه داد: گشت‌های مشترک سازمان تعزیرات جهت برخورد با متخلفین در حال اجرا است و جریمه‌های سنگین در انتظار متخلفین خواهد بود. 

مدیرکل تعزیرات حکومتی اظهار کرد: شهروندان محترم درصورت مشاهده هرگونه تخلف می‌توانند موارد را به سامانه 135 و یا شماره 124 اطلاع دهند.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه