logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون هواشناسی مازندران اعلام کرد؛

بارش‌های رگباری و کاهش ۱۷ درجه‌ای دما در مازندران/ صیادان به دریا نزنند

بارش‌های رگباری و کاهش ۱۷ درجه‌ای دما در مازندران/ صیادان به دریا نزنند
معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران با اعلام کاهش تا 17 درجه دما در استان طی روز جاری، گفت: در حال حاضر، انتظار گسترش بارندگی‌ها و وزش باد در برخی نقاط کوهستانی وزش شدید باد همراه با رعد و برق را داریم که با توجه به بارش‌های رگباری، احتمال آب گرفتگی در شهرها وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد اسدی در گفت‌وگو با بلاغ، اظهار کرد: طی روزهای اخیر با افزایش دما در استان مواجه بودیم که این دما در گلوگاه به 39، دشت ناز 38 و ساری به 27 درجه هم رسید.

وی افزود: اما از شب گذشته با شمالی شدن جریانات، شاهد آغاز بارش‌ در اقصی نقاط استان بودیم که بنا به اعلام ایستگاه‌های هواشناسی در سطح استان حداکثر میزان بارندگی در شهرهای نوشهر منطقه دنا علیا 20 میلیمتر، چالوس 19 میلیمتر، سنگ پشته رامسر 17 میلیمتر، دلیران آمل 15 میلیمتر و شهرستان رامسر 13 میلیمتر  گزارش شده است.

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران خاطرنشان کرد: در حال حاضر، انتظار گسترش بارندگی‌ها و وزش باد در برخی نقاط کوهستانی وزش شدید باد همراه با رعد و برق را داریم که با توجه به بارش‌های رگباری، احتمال آب گرفتگی در شهرها وجود دارد.

این کارشناس هواشناسی بیان کرد: طی ساعات آینده و با افزایش بارش‌ها، طبیعتا بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها را خواهیم داشت، اما این بالا آمدن منجر به راه افتادن سیل نظیر آنچه در سیل اخیر اتفاق افتاد، نخواهد شد.

اسدی ادامه داد: برای فردا نیز نقشه‌های هواشناسی، بارش‌های پراکنده را نشان می‌دهد که به تدریج از میزان ناپایداری‌ها کاسته می‌شود و برای روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه، با پایدار شدن شرایط جوی، هوایی صاف تا نیمه ابری پیش‌بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: برای روزهای آخر هفته، پنجشنبه و جمعه نیز بارش‌های پراکنده را خواهیم داشت که در صورت تغییر این پیش‌بینی متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد.

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران اعلام کرد: دمای هوای امروز استان نسبت به روز گذشته حدود هشت تا 17 درجه کاهش داشته است.

اسدی در پایان گفت: با توجه به مواج بودن دریا که از فردا از آن کاسته می‌شود از صیادان و قایقرانان تقاضا می‌شود به دریا نزنند و نکات ایمنی را جدی بگیرند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه