اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران اعلام کرد

جریمه 352 میلیاردی متخلفان صنفی در مازندران

جریمه 352 میلیاردی متخلفان صنفی در مازندران
مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون، 11 هزار و 831 فقره پرونده به تعزیرات حکومتی مازندران ارسال شد، گفت: رای قانونی مبنی بر محکومیت، الزام به عرضه کالا و جریمه به میزان 352 میلیارد و 757 میلیون و 278 هزار و 385 ریال برای متخلفان صادر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یدالله ملکی در گفت‌وگو با بلاغ، ضمن گرامیداشت هشتم آبان ماه سالروز تاسیس سازمان تعزیرات حکومتی اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون، 11 هزار و 831 فقره پرونده اعم از کالا وخدمات، بهداشت و درمان و قاچاق کالا به تعزیرات حکومتی مازندران ارسال شد.

وی افزود: تعداد 11 هزار و 677 فقره پرونده رسیدگی و رای قانونی مبنی بر محکومیت، الزام به عرضه کالا و جریمه به میزان 352 میلیارد و 757 میلیون و 278 هزار و 385 ریال برای متخلفان این پرونده‌ها صادر شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران بیشترین و کمترین تخلفات صورت گرفته طی این بازه زمانی در استان را به ترتیب عدم درج قیمت با 3 هزار و 989 فقره، گران‌فروشی با 3 هزار و 423 فقره، عدم ارائه فاکتور خرید با یک هزار و 191 فقره، عدم صدور فاکتور با 805 فقره، کالای قاچاق با 443 فقره و عدم رعایت دستورالعمل بهداشتی با 215 فقره اعلام کرد.

ملکی در پایان از شهروندان استان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلفات صنفی یا غیر صنفی مراتب را از طریق سامانه 135 تعزیرات حکومتی یا شماره 124 اعلام تا برخورد لازم صورت پذیرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه