logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

ارائه اطلاعات شرکت‌های شستا در بورس

ارائه اطلاعات شرکت‌های شستا در بورس
شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی از ارائه و انتشار کامل اطلاعات مربوط به کلیه شرکت‌های بورسی و غیربورسی، میزان سهام، لیست اعضای هیئت مدیره هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه، صورت‌های مالی و نحوه واگذاری‌ها و تسریع در آن‌ها خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  طبق اعلام شستا،  85 درصد از شرکت‌های زیرمجموعه بورسی هستند که اطلاعات تمام آنها در اختیار سازمان بورس قرار گرفته و بر روی سامانه کدال قابل رویت است و در خصوص شرکت‌های غیر بورسی نیز طی نامه دوم آبان 1396 سازمان بورس، اطلاعات کامل 103 شرکت جهت تنویر افکار عمومی و اطلاع کلیه علاقمندان برروی کدال منتشر شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

شستا با تاکید بر تعامل و همفکری با نمایندگان و کمیسیون‌های مختلف مجلس شورای اسلامی با هدف بهره‌مندی از نظرات نمایندگان مردم در مجلس پیرو دو نامه ارسالی در 17 مرداد 96 و 26 فروردین 97 و 18 فروردین 97 کمیسیون صنایع و معادن مجلس کلیه اطلاعات مورد نظر این کمیسیون‌ها شامل لوح فشرده آخرین وضعیت اعضای هیئت مدیره هلدینگ‌ها و شرکت‌های تحت پوشش به همراه رزومه ، سبد سهام به تفکیک هلدینگ‌ها و شرکت‌های بورسی و غیر بورسی و نحوه فروش املاک، دارایی‌ها و شرکت‌های قابل واگذاری و آیین نامه و احکام حقوقی مدیران و پرسنل را جهت بهره برداری ارائه کرده است.

,

روابط عمومی شستا همچنین از رونمایی سایت جدید شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی و بارگذاری کلیه این اطلاعات در آینده نزدیک بر روی این سایت خبر داد.

,

بر اساس اعلام روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی، شستا در اجرای قانون منع بکارگیری افراد بازنشسته عزم جدی دارد و طی حدود یک سال فعالیت هیئت مدیره جدید، بیشتر از 75 درصد نیروها و مدیران بکارگرفته شده نیروهای متخصص، جوان و از درون مجموعه شستا بوده اند.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه