logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در نخستین جلسه مشترک شورای اداری ۳ شهرستان جنوب شرق مطرح شد؛

تصویب طرح احیای تالاب جازموریان در سطح ملی/ جازموریان منشا ۲۵ درصد از ریزگردهای کل کشور است

تصویب طرح احیای تالاب جازموریان در سطح ملی/ جازموریان منشا ۲۵ درصد از ریزگردهای کل کشور است
فرماندار قلعه‌گنج استان کرمان از تصویب طرح احیای تالاب جازموریان در سطح ملی خبر داد وگفت: تالاب جازموریان به کانون گرد و غبار در شهرستان های جنوب شرق کشور مبدل شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، نخستین جلسه مشترک شورای اداری سه شهرستان دلگان سیستان و بلوچستان، رودبار جنوب و قلعه گنج استان کرمان،صبح امروز با هدف تصویب احیاء تالاب جازموریان در دلگان برگزار شد.
عطا ناوَکی فرماندار قلعه‌گنج استان کرمان در این جلسه از تصویب طرح احیای تالاب جازموریان در سطح ملی خبر داد و اظهار کرد: تالاب جازموریان به علت خشکسالی و ایجاد سدهای بمپور و جیرفت به کانون گرد و غبار در  شهرستان های جنوب شرق کشور مبدل شده است.
وی بیان کرد: تالاب جازموریان هم اکنون کانون و منشا 25 درصد از ریزگردهای کل کشور شده است.
گفته می شود تضعیف کشاورزان منطقه و ایجاد مشکلات اجتماعی و امنیتی از تبعات خشک شدن تالاب جازموریان به شمار می رود که در این راستا مجتبی شجاعی فرماندار دلگان هم احیاء تالاب جازموریان را نیازمند عزم جدی و تشکیل کارگروه های استانی و ملی دانست و ادامه داد: تعامل بین سه شهرستان دلگان، رودبار و قلعه گنج می‌تواند به امنیت پایدار منطقه کمک کند.
 
زنگ‌خطر حرکت شن های روان به سمت دلگان نواخته شده است
شجاعی ادامه داد: زنگ‌خطر حرکت شن های روان به سمت دلگان و نقاط شهری و روستایی مجاور و حتی ایرانشهر، بعد از نواخته شدن زنگ نابودی تدریجی تالاب به صدا در آمده و این تهدید مستقیما حیات، اقتصاد، فرهنگ و غیره‌ مردم منطقه را نشانه گرفته است.
وی بیان کرد: در این زمینه باید حق آبه دلگان در بخش زیست محیطی تعیین شود تا خطراتی که متوجه اکوسیستم منطقه و ناشی از تاثیر تالاب جازموریان است به حداقل برسد. همچنین باید کار گروه مربوطه متشکل از مسئولین ذیربط دو استان تشکیل و با مطالعات لازم بدون فوت وقت نسبت به ترتیب بندی و حقوق ساکنین بلوچستان که در حاشیه این تالاب سکونت دارند و ارتزاق می کنند چاره اندیشی شود.
فرماندار دلگان خاطرنشان کرد: باید تاثیرات و خطرات خشکسالی تالاب در دلگان و مناطق بمپور، محمدان، شهرستان ایرانشهر و مناطق اسپکه، لاشار،شهرستان نیکشهر، مسکوتان و مناطقی از شهرستان فنوج بررسی و برنامه ریزی لازم با حساسیت انجام و سپس اقدام مشترک در داخل استان شکل گیرد، همچنین باید در اولین مرحله جلو حفاری های غیرمجاز گرفته و چاه های غیرمجازی که طی سال های اخیر حفر شده نیز مسدود شوند.
لازم به ذکر است که برگزاری جلسات فصلی، المپیاد مشترک وررزشی به میزبانی کرمان، اشتراک تجربیات کشاورزان، اجرای طرح های سرمایه گذاری، تبادلات دانش آموزی وغیره از جمله مصوبات این نشست بود.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
,
,
,
, زنگ‌خطر حرکت شن های روان به سمت دلگان نواخته شده است,
, ،,
,
,
, ،,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه