logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دبیر انجمن شعر آیینی کشور:

پرداختن به شعر شهید و شهادت، ادای دِین به مقام شامخ شهیدان است

پرداختن به شعر شهید و شهادت، ادای دِین به مقام شامخ شهیدان است
دبیر انجمن شعر آیینی کشور گفت: بی شک پرداختن به شعر شهید و شهادت و اهتمام ویژه در این باره، ادای دِین به مقام شامخ شهیدان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا، استاد محمد علی مجاهدی، شنبه شب طی سخنانی در شب شعر و خاطره "انتظار سرخ" که با حضور شاعران و جمعی از مسئولان در تالار شهید آوینی قم برگزار شد، با بیان این که همه ما مدیون حماسه و رشادت و از خودگذشتگی شهیدان و جانبازان عزیز هستیم، اظهار داشت: یکی از راه هایی که می تواند تا حدی باعث ادای دِین ما به مقام شامخ شهیدان شود، توجه به عرصه شعر مرتبط با حوزه شهید و شهادت است که البته این امر در راستای اهتمام به شعر آیینی و انقلابی می باشد.
وی همچنین افزود: امروز حتی کسانی که چندان با شعر آیینی و انقلابی میانه ای ندارند، معترف هستند که در سال های اخیر در زمینه شعر مقاومت و ایثار و شهادت، رشد خوبی داشته ایم و این ها البته از عنایات خود شهیدان است.
احمد حسینی، مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان نیز طی سخنانی در این مراسم با تاکید بر لزوم جریان سازی شعر در دنیای امروز گفت: برای ماندگاری کارها و فعالیت ها باید آن ها را در قالب هنر به مخاطب ارایه و عرضه کرد و بی شک شعر و ادبیات از بهترین و موثرترین جلوه های هنری است که در شرایط کنونی به ویژه می تواند بسیار جریان ساز هم باشد.
گفتنی است در خاتمه این مراسم ضمن شعر خوانی تنی چند از شاعران و نیز قرائت بیانیه پایانی کنگره شعر چهل سالگی و جشنواره شعر دفاع مقدس قم به برگزیدگان آثاری به رسم یادبود اهدا شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه