logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی مازندران اعلام کرد؛

نیاز ۳۸ میلیاردی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کتابخانه‌ای در مازندران

نیاز ۳۸ میلیاردی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کتابخانه‌ای در مازندران
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی مازندران از نیاز 38 میلیارد تومانی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کتابخانه‌ای استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، آروز ولی پور صبح امروز به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه 38 پروژه نیمه‌تمام کتابخانه‌ای در استان وجود دارد گفت: برای تکمیل این پروژه‌ها 38 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم این در حالی است عمر برخی از این پروژه‌ها به 14 سال می‌رسد.

وی تصریح کرد: زمان‌بر بودن برخی از این پروژه‌ها باعث ناراحتی شهروندان شده، چون کتابخانه‌ها تابلوی شهرهای ما هستند.

 
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی مازندران خاطرنشان کرد: مایلیم کتابخانه‌های ما به حدی زیبا باشند که علاوه‌بر استفاده دوست‌داران کتاب از آن، نمای خوبی نیز به شهرها بدهد.

این مسئول ارتقاء سطح مطالعه و انس مردم با کتاب و کتابخوانی را یکی از دغدغه‌های جدی دانست و گفت: هر چند نهاد کتابخانه‌های عمومی متولی امر کتاب و کتابخوانی در کشور است اما این نهاد عمومی بوده و متعلق به همه مردم، بخش‌ها و گروه‌ها است به همین خاطر در زنده نگه داشتن و پویایی آن همه مردم دخیل هستند.

ولیپور با بیان اینکه هرچند دولت در اداره کتابخانه‌ها تاثیر گذار است اما پویایی و سرزندگی به مشارکت همه بخش ها و عموم بستگی دارد، اظهار کرد: شاید همه اهمیت مسئله کتابخوانی را واقف باشیم اما اینکه چه مقدار تلاش می کنیم و اینکه چه میزان مردم را به موضوع کتابخوانی دعوت می کنیم بسیار مهم است.

وی با اعلام اینکه از مسئولان انتظار داریم نه تنها خودشان در کتابخانه ها حضور فعال داشته باشند بلکه مردم را به حضور در این اماکن دعوت کنند، حضور مسئولان در کتابخانه های عمومی به صورت نمادین را بیانگر اهمیت بالای کتابخوانی دانست و گفت: از مسئولان می خواهیم حضور پررنگ تری در کتابخانه ها داشته باشند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی مازندران با اعلام اینکه در استان 115 کتابخانه شامل 85 کتابخانه‌ نهادی و 29 کتابخانه مشارکتی و مستقل وجود دارد، ادامه داد: تا پایان مهرماه امسال 110 هزار عضو فعال در کتابخانه‌های عمومی استان داریم که طی این مدت 105 هزار نسخه کتاب به امانت داده شد.

این مسئول افزود:  در مراسم ملی روز بزرگداشت کتاب، کتابخوانی و کتابدار، نمایندگان کتابخانه های عمومی مازندران در 6 بخش به‌عنوان برتر ملی مورد تقدیر قرار گرفتند.

ولیپور از تعریف 840 برنامه در هفته کتاب و کتابخوانی در استان خبر داد و تصریح کرد: در این هفته به عنوان نمونه 122 نشست کتابخوان، 13  جلسه نقد و بررسی، 40 نمایشگاه کتاب و 75 جمع‌خوانی برگزار می‌شود.

وی در پایان گفت: از هفته کتاب سال گذشته تا کنون 1.5 میلیارد تومان برای تعمیرات فضای کتابخانه‌ای، 1.5 میلیارد تومان برای تجهیزات و یک میلیارد برای پروژه‌ها نیمه‌تمام هزینه شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه