logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با هدف ترویج اقدامات خیرخواهانه و عام المنفعه؛

ارائه خدمات درمانی تخصصی رایگان به 200 بیمار در زاهدان

ارائه خدمات درمانی تخصصی رایگان به 200 بیمار در زاهدان
کانون پزشکان مهدوی زاهدان به 200 بیمار نیازمند خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی رایگان ارائه کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، ظهر امروز رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در دیدار با مسئولین و فعالان بنیاد مهدویت سیستان و بلوچستان اظهار کرد: خدمت صادقانه به مردم و تلاش برای رفع نیازهای بندگان خدا از مهمترین معیارهای پایبندی به فرهنگ مهدوی است.
محمد هاشمی شهری بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به واسطه ارتباط با نسل جوان به عنوان دانشجو و تمام اعضاء جامعه به عنوان خدمت گیرنده، نقش ممتازی در ترویج فرهنگ مهدویت دارد به گونه ای که جمع کثیری از اعضاء جامعه پزشکی آماده همکاری در زمینه ترویج فرهنگ مهدویت هستند و همانگونه که دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در زمینه فعالیت های کانون قرآن و عترت پیشتاز و نمونه است، در حوزه فعالیت های مهدوی نیز از ظرفیت های بیشماری برخوردار است و پزشکان خیر دانشگاه در قالب تیم پزشکان مهدوی در برنامه های  زمان بندی و از قبل اعلام شده، در کلینیک های سلامت دانشگاه به مردم خدمات بهداشتی ودرمانی رایگان ارائه خواهند کرد.
در ادامه نیز موسی شهرکی مدیر بنیاد مهدوی، بیان کرد:  راه اندازی کانون پزشکان مهدوی که از پیشنهادات چند سال هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بوده است که ویزیت رایگان افراد نیازمند بخشی از اقدامات عام المنفعه این کانون است.
وی گفت: در زمینه فعالیت های آموزشی همگانی سلامت و ترویج فرهنگ مهدوی در جامعه پزشکی تعمیم پیدا خواهد کرد.
گفتنی است کانون پزشکان مهدوی که با مشارکت پزشکان (بخش دولتی وخصوصی ) فعایت های خیر خواهانه خود را از سرگرفته است، در اولین گام، به 200 بیمار نیازمند در رشته های داخلی، بیماریهای کودکان، زنان و زایمان،دندانپزشکی در کلینیک های  عدالت و سلامت ، خدمات، ویزیت تخصصی و فوق تخصصی رایگان ارائه کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
, ،,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه