اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

شرایط دریافت مجوز شکار پرندگان اعلام شد

شرایط دریافت مجوز شکار پرندگان اعلام شد
اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران پروانه عادی شکار پرندگان وحشی در سال ۹۷ را از ۱۵ آذر صادر می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، به اطلاع تمام علاقه‌مندان به شکار پرندگان می‌رساند پروانه‌های عادی شکار پرندگان وحشی در سال 97 از 15 آذر توسط اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران صادر می‌شود.

مدیر کل حفاظت محیط زیست مازندران با بیان اینکه پروانه شکار برای پرندگان آبزی و خشکی زی متفاوت است، گفت: هر متقاضی امسال فقط مجاز به دریافت یک پروانه است و و به هیچ عنوان امکان صدور هر دو پروانه برای یک نفر وجود ندارد.

حسینعلی ابراهیمی افزود: پروانه شکارپرندگان وحشی بصورت استانی و صرفاٌ برای شکارچیان مقیم مازندران صادر می‌شود.

وی گفت:با توجه به محدودیت پیش بینی شده برای صدور پروانه شکار پرنده خشکی زی (کبک معمولی) متقاضیان به سامانه طراحی شده در پورتال اداره کل محیط زیست مازندران به نشانی http://mazandaran.doe.ir مراجعه و درخواست خود را تا تاریخ ۹ آذرماه ۹۷ ثبت کنند.

مدیر کل حفاظت محیط زیست مازندران افزود: متقاضیان پروانه شکار پرندگان آبزی نیاز به ثبت درخواست در سامانه ندارند و مدارک خود را از تاریخی که بعدا ازطریق سایت اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران و رسانه‌های گروهی استان اعلام می‌شود به دفاتر پیشخوان دولت تحویل دهند.

ابراهیمی افزود: پروانه شکار پس از بررسی مدارک و در صورت نداشتن محرومیت، برای شکارچیان مجاز صادر خواهد شد.

وی با بیان اینکه اعتبار پروانه‌های صادر شده برای شکار ۴۵ روزه است، ادامه داد: در صورت اعلام مخاطرات بهداشتی ناشی از بروز احتمالی آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، اعتبار پروانه‌ها لغو می‌شود.

مدیر کل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: روز‌های مجاز فقط روز‌های پنجشنبه و جمعه است و سایر شرایط و جزئیات صدور و دریافت پروانه شکار پرندگان وحشی در سال ۹۷ متعاقباً اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه