اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

مسئول قرارگاه فضای مجازی ستادکل نیروهای مسلح:

برخی افراد هنوز نمی‌خواهند از کوردلی بیرون بیایند

برخی افراد هنوز نمی‌خواهند از کوردلی بیرون بیایند
مسئول قرارگاه فضای مجازی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در پنجگانه تحقق اهداف انقلاب اسلامی، نهضت اسلامی و انقلاب اسلامی به نتیجه رسیده اما در مرحله دولت اسلامی گیر افتاده‌ایم و متاسفانه برخی افراد هنوز نمی‌خواهند از کوردلی بیرون بیایند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سردار بهروز اثباتی صبح امروز در یادواره 110 شهید هنرمند استان مازندران که در متل بانک ملی بابلسر برگزار شد اظهار کرد: هنرمند با کلیدواژه‌هایی همچون نماد و سمبل سر و کار دارد پس باید این یادواره شهدا را با سه کلید واژه »هنرمند- بسیجی- شهید« تعریف کنیم که هر سه این واژه ها تعاریف عرشی و خدایی دارند و بنابراین یادواره شهدای هنرمندان بسیار ارزشمند است.

وی با اشاره به تبیین نقشه راه توسط رهبری، خاطرنشان کرد: نهضت اسلامی، انقلاب اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن اسلامی مراحل پنجگانه تحقق اهداف انقلاب اسلامی است و اگر ما به تمدن اسلامی رسیدیم می‌توانیم از امام زمان درخواست کنیم که فرج خود را از خدا بخواهد.

مسئول قرارگاه فضای مجازی ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: در پنجگانه تحقق اهداف انقلاب اسلامی، نهضت اسلامی و انقلاب اسلامی به نتیجه رسیده اما در مرحله دولت اسلامی گیر افتاده‌ایم و متاسفانه برخی افراد هنوز نمی‌خواهند از کوردلی بیرون بیایند.

اثباتی با بیان اینکه بسیجیان در دولت اسلامی وظیفه کار هنری دارند یادآور شد: در چهار دهه انقلاب، جمهوری اسلامی با چهار هجمه نظامی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی از سوی دشمنان رو به رو بوده که تمامی این هجمه‌ها با ابزار رسانه و هنر ایجاد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: جامعه‌سازی یکی از مفاهیمی است که باید بر روی آن فکر شود و به برکت امام، رهبری و افراد انقلابی تشعشعاتی از جامعه اسلامی در کشور پیدا شده که نمونه آن برگزاری مراسم اربعین است.

مسئول قرارگاه فضای مجازی ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: عربستان و آمریکایی‌ها در حالی که تمام تلاش خود را به کار گرفته بودند که در مراسم اربعین دین‌مداری وجود نداشته باشد اما به لطف الهی با شکست رو به رو شدند و از تمامی دنیا افرادی به سمت 6 گوشه کربلا حرکت می‌کنند.

اثباتی با اشاره به بیانات رهبری که فرمود "کربلا یک فرهنگ است" عنوان داشت: کربلاسازی باید در هر فرد نهادینه شود چراکه شهدا با زمینه سازی کربلا در خود به مقام شهادت رسیدند.

وی با بیان اینکه هنرمند بسیجی شهیدی است که توفیق تولید برای شهدا را دارد خاطرنشان کرد: رسالت بسیجی هنرمند نشان دادن محصولات هنری انقلاب اسلامی به جهان است و انقلاب اسلامی در حال حاضر تشنه هنرمندان بسیجی است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه