اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

به مدت یک سال؛

‍ غریب‌‌آبادی معاون کمیسیون‌موادمخدر‌سازمان‌ملل شد

‍  غریب‌‌آبادی معاون کمیسیون‌موادمخدر‌سازمان‌ملل شد
سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان های بین‌المللی در وین، به مدت یکسال به عنوان معاول اول و همچنین رییس کمیته عمومی این کمیسیون انتخاب شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایلنا، کاظم غریب‌آبادی، سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان های بین‌المللی در وین، در نشست شصت و یکم کمیسیون مواد مخدر سازمان ملل، به مدت یکسال به عنوان معاول اول و همچنین رییس کمیته عمومی این کمیسیون انتخاب شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

کمیسیون مواد مخدر که ٥٣ عضو دارد و در سال ١٩٦٤ تاسیس گردید، نهاد اصلی بین‌‌المللی و محوری درخصوص سیاستگذاری‌های حوزه موادمخدر می باشد.

,

این کمیسیون با تجزیه و تحلیل وضعیت مواد مخدر در جهان، توصیه‌های خود پیرامون کلیه مسائل مرتبط با معضل مواد مخدر، مواد روانگردان و نیز پیش سازهای این مواد را به شورای اقتصادی و اجتماعی ملل متحد (اکوسوک) ارائه می‌کند. کمیسیون، همچنین اکوسوک را در اعمال نظارت عالیه بر اجرای کنوانسیون های سه گانه مواد مخدر و نیز کلیه قراردادهای بین‌‌المللی مرتبط با مواد مخدر یاری می‌کند.

,

کمیسیون مواد مخدر همچنین بر مبنای توصیه‌های واصله از سازمان جهانی بهداشت، همه ساله موادی را به عنوان مواد مخدر، روانگردان یا پیش سازهای این مواد از جدول ضمیمه کنوانسیون‌های سه‌گانه مواد مخدر (کنوانسیون واحد مواد مخدر مصوب ۱۹۶۱، کنوانسیون مواد روانگردان مصوب ۱۹۷۱ و کنوانسیون منع ترانزیت غیر قانونی مواد مخدر و روانگردان مصوب ۱۹۸۸) حذف یا به آن اضافه می‌کند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه