logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

صدور کیفرخواست برای پرونده متهم کلاهبردار میلیاردی در اردبیل

صدور کیفرخواست برای پرونده متهم کلاهبردار میلیاردی در اردبیل
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل گفت: برای پرونده متهم کلاهبردار میلیاردی در دادسرای اردبیل کیفر خواست صادر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلان‌ما، ناصر عتباتی امروز در گفتگو با خبرنگاران از صدور کیفرخواست برای پرونده متهم کلاهبردار میلیاردی در دادسرای اردبیل خبر داد و اظهار داشت: پرونده کلاهبردار میلیاردی بالغ بر 250 نفر شاکی داشت که این کلاهبردار در حوزه خود با فریبکاری با عناوین مختلف از جمله خرید خودرو، پرداخت وام و عناوین دیگر بیش از 35 میلیارد ریال از افراد مختلف کلاهبرداری کرده بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

وی بیان کرد: این کلاهبرداری از سوی 3 زن انجام شده بود که پرونده از سوی دادسرای اردبیل بعد از تحقیقات گسترده و با صدور کیفرخواست برای صدور حکم به دادگاه کیفری 2 ارسال شده است.

,

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل تصریح کرد: دادستانی اردبیل با توجه به تاکید مسئولان عالی قضایی برای پیگیری پرونده‌های کلاهبرداری و اقتصادی نهایت تلاش خود را برای احقاق حق عموم مردم انجام می دهد و در این زمینه بیش از گذشته برای ایجاد محیط سالم اقتصادی تلاش می‌کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه