اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

زمان ارائه بسته‌های حمایتی به مردم

زمان ارائه بسته‌های حمایتی به مردم
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: طبق مباحث صورت گرفته، به زودی دولت بسته‌های حمایتی را به مردم ارائه می‌دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: طبق مباحث صورت گرفته، به زودی دولت بسته‌های حمایتی را به مردم ارائه می‌دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

عزت‌الله یوسفیان‌ملا  درباره تاثیر اعطای بسته‌های حمایتی در کاهش قیمت کالاها، گفت: قطعا به یک باره و با توزیع اولین بسته‌های حمایتی نباید انتظار کاهش سریع قیمت کالا‌ها را داشته باشیم بلکه با ادامه این روند ممکن است این مسئله مهم محقق شود.

,

وی درباره زمان ارائه بسته‌های حمایتی به مردم، گفت: در وهله اول تهیه و سپس توزیع بسته حمایتی به میلیون‌ها نفر از مردم جامعه کار راحتی نیست و زمان بر است.

,

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: علت اصلی تاخیر دولت در ارائه بسته‌های حمایتی آن است که باید مواد غذایی را تهیه و بسته‌بندی کند و سپس کالابرگ یا کارت اعتباری را به مردم جهت دریافت این بسته‌های حمایتی ارائه دهد.

,

یوسفیان‌ملا با تاکید بر اینکه در صورتی که فوری کالابرگ به مردم ارائه شود، اما تامین مواد غذایی صورت نگیرد راه به جایی نمی‌برد، گفت: تاخیر در تهیه و بسته‌بندی موادغذایی به منظور آماده‌سازی بسته‌های حمایتی قابل توجیه است، اما اگر مردم امروز کالابرگ خود را دریافت کنند، اما کالا به تعداد موجود نباشد، پذیرفتنی نیست. با وجود این، طبق مباحث صورت گرفته، به زودی دولت بسته‌های حمایتی را به مردم ارائه می‌دهد.

,

 

,

منبع:مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه