logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون امداد و نجات هلال احمر استان قزوین خبرداد؛

نجات ۲۰۵ مسافر گرفتار در برف و کولاک منطقه الموت

نجات ۲۰۵ مسافر گرفتار در برف و کولاک منطقه الموت
معاون امداد و نجات هلال احمر استان قزوین گفت: تیم‌های امداد و نجات مستقر در محورهای الموت غربی و شرقی 52 دستگاه خودروی گرفتار در برف ذو کولاک را رهاسازی کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حکمت الله هاشمی در گفت‌وگو با  صبح قزوین اظهار کرد: از روز گذشته شاهد آغاز دور جدیدی از بارش‌ها به صورت برف و باران بودیم که هم اکنون برف در مناطق کوهستانی استان قزوین ادامه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین ,

وی افزود: روز گذشته در گردنه‌های قسطین لار و بهرام آباد 52 دستگاه خودرو در برف و کولاک گرفتار شده بودند که با کمک نیروهای امدادی مستقر در پایگاه امداد و نجات 205 سرنشین این خودروها امدادرسانی و خودروهای گرفتار نیز رهاسازی شدند.
,
,
, ,

معاون امداد و نجات هلال احمر استان قزوین اذعان کرد: در 24 ساعت گذشته نیز در 2 مورد حادثه جاده ای در محورهای مواصلاتی استان، نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر خدمات رسانی داشته‌اند و در این حوادث 4 نفر به مراکز درمانی انتقال داده شده اند.

وی ابراز کرد: 12 نفر از نجاتگران این جمعیت در قالب 4 تیم، وظیفه خدمت رسانی به مسافران و خودروهای گرفتار در برف و کولاک را برعهده داشتند، از سوی دیگر تیم‌های امداد و نجات هلال احمر استان قزوین درحال آماده باش قرار دارند.
,
,
,
,
 
,
, ,

این مسئول بیان کرد: مسافرانی که قصد عبور از محورهای مواصلاتی استان قزوین و مناطق کوهستانی را دارند حتما خودروهای خود را مجهز به زنجیر چرخ کرده و لباس و تجهیزات گرمایشی به همراه داشته باشند. 
,
,

انتهای پیام/
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه