logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

عالم اهل سنت هرمزگان:

۹ دی روز بصیرت و میثاق ملت اسلامی با رهبری است

۹ دی روز بصیرت و میثاق ملت اسلامی با رهبری است
امام جمعه اهل سنت پارسیان با بیان اینکه 9 دی ماه روز بصیرت و میثاق امت اسلامی با رهبری است، عنوان کرد: در سال 1388 ملت با حضور خود در خیابان ها به فرمان رهبر لبیک گفتند و حماسه ای جاویدان را رقم زدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  هرمز؛ شیخ احمد خنجی امام جمعه اهل سنت پارسیان در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه 9 دی ماه روز بصیرت و میثاق امت اسلامی با رهبری است، گفت: در سال 1388 ملت با حضور خود در خیابان ها به فرمان رهبر لبیک گفتند و حماسه ای جاویدان را رقم زدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  هرمز,

امام جمعه اهل سنت پارسیان تصریح کرد: ملت ایران در  این چهل سال از انقلاب نشان دادند که پایبند به نظام و انقلاب خود بوده و هرگاه خطری بخواهد انقلاب را تهدید سازد جوانان این مرز و بوم از آن دفاع کرده و حتی جان خود فدا می کنند.

,

خنجی عنوان کرد: با وجود مشکلات اقتصادی و تبعیض طبقاتی در جامعه اما همچنان ملت ایران برای حفظ از سیانت های انقلاب در همه راهپیمایی ها، تجمعات و انتخابات شرکت می کنند و خواستار مبارزه مسئولان با این فسدان اقتصادی بوده تا رفاه و آرامش برای همه افراد جامعه به یک میزان صورت پذیرد.

,

وی با بیان اینکه دشمن دشمنی خود را می کند ولی باید ملت ایران هوشیار باشد، افزود: در سال 1388 آمریکا و هم پیمانانش با استفاده از مهره های خودفروخته داخلی درصدد بر اندازی نظام و انقلاب بودند که به پشتوانه رهبری عالی قدر و هوشیاری و آگاهی ملت تمام نقشه های آنها نقش بر آب شد.

,

عالم اهل سنت هرمزگان عنوان کرد: ابرقدرت های جهان از تولد انقلاب اسلامی به دنبال نابودی آن بوده اند زیرا این انقلاب بر مبنای استکبار ستیزی و اسلام بنا شده و انها به دنبال نابود کردن اسلام و مسلمانان هستند.
خنجی با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی با محوریت دینی خود توانسته فتنه‌های دشمنان را بر ملا سازد، اظهار کرد: از ابتدای انقلاب تاکنون فتنه های بسیاری از سوی دشمنان انجام شده اما با درایت های رهبری و بصیرت مردم تمام دسیسه های انها بر باد رفته است.
وی خاطر نشان کرد: از همه ملت ایران خواستاریم که فردا در حماسه 9 دی شرکت کنند تا با حضور خود مشت محکمی بر دهان آمریکا و صهیونیست و وابستگان آنها بزنند.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه