logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

بهرام ابراهیمی در گفتگو با دانا؛

می گفتند انقلاب 40 ساله نمی شود، دیدیم که شد/ جشنواره فجر امسال به یمن 40 سالگی انقلاب بسیار مهم است/ سلام من را به نمایندگان مجلس برسانید!

می گفتند انقلاب 40 ساله نمی شود، دیدیم که شد/ جشنواره فجر امسال به یمن 40 سالگی انقلاب بسیار مهم است/ سلام من را به نمایندگان مجلس برسانید!
بهرام ابراهیمی گفت: جشنواره فجر امسال به دلیل این که، امسال چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی است مهم است ،با توجه به امورات سیاسی و مهملاتی که خارج از ایران گفته اند که این ها به 40 سال نمی رسند، دیدیم که به 40 سال رسید.
[

بهرام ابراهیمی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در خصوص جشنواره فیلم فجر در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گفت: جشنواره سال گذشته به نظر من جشنواره بدی نبود؛ چطور در مورد جشنواره حرف بزنم وقتی که خودم بخشی از گزینش جشنواره بوده ام؛ چرا باید راجع به چیزی که خودم در آن بوده ام حرف بزنم؟ وقتی که خودم گزینشگر بخش نمایش رادیویی بوده ام چرا باید در مورد جشنواره حرف بزنم؟

, بهرام ابراهیمی, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی افزود: خودم چند سال داور بوده ام، سال ها جزو تیم انتخاب آثار بوده ام، من راجع به این چیزها می توانم حرف بزنم که جشنواره فجر به سختی توانسته دوام بیاورد و متشکرم که توانسته دوام بیاورد؛ امسال چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی است پس جشنواره امسال هم مهم است، با توجه به امورات سیاسی و چرندهایی که خارج از ایران گفته اند که این ها به 40 سال نمی رسند، دیدیم که به 40 سال رسید.

, انقلاب اسلامی,

 

,

ابراهیمی درباره عملکرد مجلس اظهار داشت: سلام من را به نمایندگان محترم مجلس برسانید، در مورد چیزی که اطلاع نداشته باشم اظهار نظر نمی کنم، این یکی از بیماری های این مملکت است، از ابتدای تاریخ از کوروش کبیر گرفته تا به الان، همه راجع به همه چیز اظهار نظر می کنند چرا؟ من چرا مثلا باید راجع به فیزیک اتم صحبت کنم وقتی سوادش را ندارم؟ چرا باید راجع به امور سیاسی وقتی سوادش را ندارم اظهار نظر کنم؟ هر کسی را بهر کاری ساخته اند.

, ابراهیمی,

 

,

وی درمورد رقص 2 بازیگر مطرح سینما و تلویزیون در صحنه یک تئاتر اذعان داشت: این کلیپ را ندیده ام، ما در تئاتر چیزی به اسم رقص نداریم. ما در ایران هم چیزی به اسم رقص نداریم، تنها حرکات موزون داریم.

, 2 بازیگر مطرح سینما و تلویزیون,

 

,

بهرام ابراهیمی در پایان گفت: سر یک سریال هستم که قرار است در ایام عید نوروز پخش شود، سریال خاک گرم که کارگردانی آن را جواد ارشاد به عهده دارد.

, بهرام ابراهیمی,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه