logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانه‌ای طلاب:

برخورد گزینشی با پیام‌رسان های داخلی اشتباه است

برخورد گزینشی با پیام‌رسان های داخلی اشتباه است
عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای طلاب با اشاره به اینکه آیا دولت آمریکا بین واتساپ، توییتر و اینستاگرام تبعیض قائل می‌شود؟گفت: برخورد گزینشی با پیام‌رسان های داخلی اشتباه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علی قهرمانی عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای طلاب در گفتگو با خبرنگار قم فردا به غربالگری وزارت ارتباطات و گزینش 2 پیام رسان از بین 7 پیام رسان داخلی اشاره کرد و بیان داشت: اخیرا وزارت ارتباطات اعلام کرد از بین 7 پیام رسان داخلی که در فضای مجازی فعالیت دارند، 2 پیام رسان را انتخاب کرده است و قصد دارد حمایت های خود را به صورت متمرکز در اختیار این 2 پیام رسان قرار دهد.

وی ادامه داد: پیام رسان های داخلی تاکنون چندان که باید مورد حمایت قرار نگرفته اند و حتی در تامین زیرساخت های اولیه نیز با مشکلات جدی مواجه بوده اند، حال اگر دولت بخواهد با اقدامات مبهم و غیرمتعارف در حمایت های حداقلی خود از این پیام رسان ها مضایقه کند، امکان جایگزین شدن پیام رسان های داخلی و حذف پیام رسان هایی همچون تلگرام  از عرصه فضای مجازی محقق نخواهد شد.

این مدرس سواد رسانه ای و فضای مجازی افزود: از طرفی مشخص نیست که غربالگری وزارت ارتباطات با چه معیاری انجام شده است، اگر معیار انتخاب پیام رسان ها "تعداد کاربر" باشد، پیام رسان سروش بخاطر حمایت های صدا و سیما تعداد کاربر بیشتری دارد و بعد از سروش، تعداد کاربران ایتا از دیگر پیام رسان های داخلی بیشتر است.

حجت الاسلام قهرمانی اظهار داشت: اگر معیار گزینش پیام رسان ها، چابکی نرم افزار و قدرت برنامه نویسی آن باشد، مسلما پیام رسان سروش کنار می رود، چراکه پیام رسان هایی همچون ایتا، گپ و بله از حیث "برنامه نویسی" و "بهینه بودن" از نرم افزار سروش پیشرفته تر هستند.

وی در ادامه به برخی از نقاط قوت پیام رسان های داخلی اشاره کرد و بیان داشت: در حال حاضر پیام رسان های بله، ایتا و گپ به همت تیم های مدیریتی با انگیزه توانسته اند امکانات بسیار خوبی در اختیار کاربران قرار بدهند و این درحالی است که دولت پهنای باند بی کیفیتی به آنان اختصاص داده است.

عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای طلاب عدم وابستگی پیام رسان ها به نهادهای دولتی را به عنوان یک مزیت نسبی قلمداد کرد و گفت: نرم افزار گپ و ایتا توسط بخش خصوصی مدیریت می شوند و از این جهت استقلال عمل بیشتری نسبت به پیام رسان های دولتی و سازمانی دارند.

حجت الاسلام قهرمانی غربالگری پیام رسان های داخلی توسط وزارت ارتباطات و برخورد های گزینشی با نرم افزارهای بومی را مورد نقد قرار داد و بیان داشت: در کشور آمریکا چندین نرم افزار و شبکه اجتماعی همچون واتساپ، فیسبوک، توییتر، یوتیوب و اینستاگرام با قابلیت های مختلف فعالیت می کنند و همه این نرم افزارها پرمخاطب هستند؛ آیا تاکنون شنیده اید که دولت آمریکا در حوزه حمایت های زیرساختی با این نرم افزارها برخورد گزینشی داشته باشد یا به عبارتی بین آنها تبعیض قائل شود؟  



انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه