logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی:

تراز بازرگانی خارجی خراسان رضوی به ۱۵۱۷ میلیون دلار رسید

تراز بازرگانی خارجی خراسان رضوی به ۱۵۱۷ میلیون دلار رسید
مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: تراز بازرگانی خارجی استان طی ۹ ماهه سال ۱۳۹۷ مثبت و معادل ۱۵۱۷ میلیون دلار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ علی رسولیان مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ظهر امروز در نشست خبری استانداری با بیان این مطلب افزود: عمده اقلام صادراتی، غیر نفتی بوده و به بیش از 88 کشور دنیا ارسال شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی میزان واردات استان طی 9 ماهه سال 1397را معادل 190 هزار تن به ارزش 252 میلیون دلار اعلام کرد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی 19 درصد کاهش و از نظر ارزش دلاری 8  درصد رشد را نشان می دهد. 
مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص اعطای تسهیلات از محل تسهیلات اشتغال پایدار روستایی به شهرستان های مرزی گفت:  به تعداد 1142 مورد به میزان 649 میلیارد ریال پرداخت شده که  1697 نفر اشتغال در زیربخش های مختلف کشاورزی ایجاد شده است. 
رسولیان ادامه داد: از محل صندوق توسعه ملی 1081 مورد به میزان 311 میلیارد ریال در زیر بخش های مختلف کشاورزی، تسهیلات اعطا شده است 
وی با اشاره به اعطای تسهیلات توسعه مکانیزاسیون کشاورزی به مبلغ 350 میلیارد ریال،  تصریح کرد: همچنین سیستم های نوین آبیاری در سطح 3850 هکتار با اعتبار 458میلیارد ریال اجرا شده است. 
مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی اظهار داشت: از محل رونق تولید نیز به 87 مورد در بخش کشاورزی به میزان 178 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است. 
رسولیان افزود: از محل اعتبارات تملک سرمایه ای 605 میلیارد ریال در شهرستان های مرزی هزینه شده و در مجموع اهم سرمایه گذاری انجام شده در این شهرستان ها بالغ بر 2552 میلیارد ریال می باشد. 
وی تاکید کرد: در این آمار تسهیلاتی که بانک ها به صورت مستقیم پرداخت کرده اند ذکر نشده است.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه